Ace Magazine
Image default
Aanbiedingen

Een Ocassion leasen

Het leasen van een occassion is tegenwoordig in Nederland aantrekkelijk en betaalbaar. Het leasen van een auto is meestal voordeliger in plaats van kopen. U hoeft als ondernemer geen grote uitgave te doen voor de auto, maar u kunt makkelijk en flexibel een vast bedrag per maand betalen voor de auto. Uw liquiditeit blijft u lekker behouden in uw onderneming. Er zijn twee voornaamste leasevormen die zakelijk gekozen worden, namelijk Financial lease en operational lease. Bij Financial lease gaat u de auto aflossen in termijnen, maar hierbij kunt u genieten van de investering- en renteaftrek. Bij Full Operational lease betaalt u vast leasebedrag waarin alles inbegrepen is, maar u kunt alleen een occasion leasen hierbij als de auto maximaal twee jaar oud is.

Het is zo dat auto leasen wel behoort tot de voordeligste alternatieven binnen zakelijk leasen. Aangezien u bij een tweedehands auto minder kosten gaat maken en bij nieuwe auto zullen de afschrijvingen ook lager zijn voor de leasemaatschappij. Wat uiteindelijk wel ten goede komt aan uw leaseprijs per maand.

Als u een occassion heeft gezien bij een dealer en u zou deze graag willen inzetten voor uw bedrijf, dan kunnen we dat ook makkelijk inregelen, want we kunnen dan een dealerofferte opvragen bij de desbetreffende dealer, en deze om te zetten in een leaseofferte. Nadat wij akkoord hebben voor de offerte, zullen wij deze lease auto speciaal voor u inkopen bij de dealer. Vervolgens rijdt u, uw gewenste auto binnen een korte periode en heeft u ook een maandelijks een vastgesteld leaseprijs zonder verassingen achteraf!

U heeft een tweedehands auto gezien bij een dealer en u zou deze willen inzetten voor uw bedrijf? Vraag een dealerofferte op bij de desbetreffende dealer, mail de offerte door aan ons waarna Tweedehands Bedrijfsauto Leasen de dealerofferte gratis en vrijblijvend voor u om zet in een leaseofferte. Nadat u de offerte akkoord heeft bevonden zal Tweedehands bedrijfsauto Leasen uw auto bij de desbetreffende dealer speciaal voor u inkopen. Vervolgens rijdt u in de bedrijfsauto van uw keus en heeft u maandelijks een vooraf vastgesteld leaseprijs zonder verassingen achteraf!    

Vul een offerte aanvraagformulier in op Autoleasecentrale, en wij nemen binnen 24 uur contact met u op!  

https://www.autoleasecentrale.nl