Ace Magazine
Image default
Auto's en Motoren

online verkoop is een integraal onderdeel

Volvo Cars heeft een strategisch minderheidsbelang genomen in carwow, een toonaangevende online marktplaats voor het kopen en verkopen van auto’s, via het Volvo Cars Tech Fund, zijn durfkapitaaltak.

Dankzij de investering zal Volvo Cars waardevolle inzichten verwerven op gebieden zoals onlineverkoop, klantenwerving en contentcreatie, wat de verschuiving naar online en directe klantenrelaties zal bevorderen.

De investering in aandelen is de volgende stap in het bestaande partnerschip tussen Volvo Cars en carwow, dat samenwerkingsverbanden omvat op het gebied van de abonnementsdienst van Volvo Cars en het stimuleren van traffic en sales leads naar Volvo Cars en zijn retailpartners.

De stap van Volvo Cars naar online verkoop is een integraal onderdeel van het doel om wereldwijd marktleider te worden in het snelgroeiende premium segment van elektrische auto’s, met miljoenen directe consumentenrelaties. De online verkoopstrategie is gebaseerd op het veranderende consumentengedrag en de trends in de sector, in combinatie met de ambitie om tegen 2030 een toonaangevend merk van volledig elektrische auto’s te zijn.

Premium Private Lease Merken

Private Lease is een abonnementsvorm met een vast maandtarief, all-in. Hiermee rijdt u, zonder omkijken, in een gloednieuwe auto. En mocht u dan onverhoopt toch pech krijgen, dan kunt u rekenen op pechhulp.

De kosten voor brandstof, parkeren, wassen van het voertuig, bekeuringen en tolgelden komen voor eigen rekening. Daarnaast zijn er een aantal aanvullende diensten die niet standaard bij de prijs zijn inbegrepen, maar die wel aangeschaft kunnen worden. Bijvoorbeeld winterbanden. Indien gewenst, dan zijn deze op te nemen in de leaseovereenkomst. Via Private Lease rijdt u veilig, verantwoord en vertrouwd in een nieuwe auto. Met eerlijke voorwaarden en een bescherming tegen te hoge financiële lasten.

Populaire premium merken om te leasen:

Allemaal merken die door de hoge kwaliteit niet goedkoop zijn om te kopen. Dat geldt niet alleen voor een nieuwe, ook een occasion kan nog stevig aan de prijs zijn. Leaseauto.nl heeft van alle merken verschillende scherp geprijsde modellen in de aanbieding om te privé te leasen.

Bij het BKR worden alle particuliere kredieten hoger dan € 250,- en met een minimale looptijd van één maand geregistreerd. Ondanks dat een Private Lease overeenkomst geen krediet is, wordt ook een Private Lease product geregistreerd bij het BKR onder een aangepaste code. De Private Lease overeenkomst wordt geregistreerd in het CKI-register (Centraal Krediet Informatiesysteem) van het BKR te Tiel.