Ace Magazine
Image default
Mobiliteit

Kia Sportage Plug-in Hybrid

De geheel nieuwe Kia Sportage Plug-in Hybrid is ontwikkeld op basis van een geavanceerde  architectuur die baanbrekende innovaties en technologieën op het gebied van elektrificatie omvat. Hij levert zijn hoge prestaties tegen een uitzonderlijk laag gecombineerd brandstofverbruik van 1,1 I/100 km*. Het emissievrije rijbereik van maximaal 70 kilometer* (WLTP) – tot wel 78 kilometer* in de stad (WLTP) – is meer dan genoeg om de meeste dagelijkse ritten elektrisch te rijden.

Slimme layout

Het ontwerp van de Sportage Plug-in Hybrid biedt de perfecte combinatie van een milieuvriendelijke, geëlektrificeerde aandrijflijn en een maximale interieurruimte. De hoogspanningsaccu is centraal tussen de twee assen onder de carrosserie van de SUV geplaatst, wat zorgt voor een uitgebalanceerde gewichtsverdeling en een grote en veelzijdige binnenruimte. Passagiers op de tweede zitrij profiteren van 955 mm beenruimte en 998 mm hoofdruimte, terwijl de bagagecapaciteit een riante 540 liter (VDA) is met de achterbank op zijn plaats, en liefst 1.715 liter met neergeklapte achterbank. 

KIA modellen

Als je besloten hebt hebt gekozen voor een Kia Private Lease, dan ga je snel ontdekken dat er veel te kiezen is. De Kia Picanto is de kleinste auto van het Zuid-Koreaanse merk. Als je een grotere Kia hatchback zoekt, dan is de Kia Ceed Private Lease een goede keuze. 

Kia Stonic Prive Lease en Kia Niro Private Lease is ook heel populair. Deze auto’s zijn een maatje groter en vallen in het Crossover segment. 

Kia EV6 private lease is een vooruistrevende keuze voor iedereen die elektrisch wil rijden. Kia Proceed private Lease is een goede keuze voor conaisseurs die kiezen voor een stark design. 

Kia Sportage Priate Lease is een ideale keuze voor grote families. Voor mensen die een onopvallende hatchback zoeken is Kia Rio Private Lease ideaal. 

Picanto

De Kia Picanto is een stadsauto die al in 2004 is geïntroduceerd in Nederland. De Picanto is een ideale stadsauto. Hij is compact en heeft toch genoeg ruimte voor bagage en 4 passagiers. De Kia Picanto wordt voornamelijk door particulieren gereden. Het is dan ook niet verrassend dat de Kia Picanto Private Lease zo populair is.  

De Kia Picanto is ook een ideale startersauto. Hij levert prima prestaties voor een auto uit deze klasse en staat bekend als kwalitatief goed. Het is niet voor niets dat Kia zeven jaar garantie geeft. Met hierdoor zijn de Kia Picanto Private Lease tarieven zo aantrekkelijk. 

Niro

Wat de Niro zo bijzonder maakt is dat hij leverbaar is als hybride, als plug-in hybride en volledig elektrisch. Hiernaast is het gewoon een kwalitatief goede ruime familieauto. 

De Kia Niro heeft altijd een elektromotor. De Niro Hybrid heeft een elektromotor die de benzinemotor ondersteunt om het brandstofverbruik te verlagen. De accu wordt geladen bij het remmen. 

De e-Niro heeft helemaal géén benzinemotor. Hij haalt al zijn energie uit een groot accupakket in de vloer onder de passagiers. Mede door het kunnen kiezen uit de verschillende aandrijvingen is Kia Niro Private Lease populair.

Stonic

De Kia Stonic is in 2017 gelanceerd. Het is een compacte SUV. Populaire auto’s vanwege het stoere uiterlijk van een SUV in combinatie met een aantrekkelijke prijs. Ook de Kia Stonic Private Lease prijs is relatief laag voor een auto met zoveel kwaliteiten.

CEED

De Kia Ceed is een auto uit het zogeheten C-segment van de markt die wordt geproduceerd en verkocht door de Zuid-Koreaanse autofabrikant Kia. Beeldschoon tot in ieder detail. De nieuwe Kia Ceed overtreft in alles. Gewoon een goeie, eerlijke auto.

De Kia Ceed SW is de perfecte stationwagen voor iedereen die wat meer ruimte wil. Bovendien wordt er gebruik gemaakt van de nieuwe mild hybride technologie.

Kia gaat elektrisch

De line-up van elektrische modellen van Kia wordt voor 2026 uitgebreid met 11 nieuwe modellen. Hiervan worden er zeven gebouwd op het nieuwe Electric-Global Modular Platform (E-GMP).

De nieuwe E-GMP modellen leggen de lat hoger op het gebied van bereik, prestaties, interieurruimte en technische innovaties. Het worden slimme auto’s met verregaande toepassing op het gebied van Audio Video Navigation Telematics (AVNT), Over-the-Air technologie (OTA) en Feature on Demand diensten (FoD). 

De voor dit jaar geplande nieuwe elektrische Kia wordt als eerste uitgerust met HDA2-technologie (Highway Driving Assist Level 2). Vanaf 2023 zijn de nieuwe elektrische auto’s van Kia leverbaar met Highway Driving Pilot (HDP). Een grote stap op het gebied van autonoom rijden.

Private Lease

Kia modellen zijn met een laag maandbedrag populair in Kia Private Lease. In het private lease maandbedrag zijn de kosten inbegrepen voor: wegenbelasting, all-riskverzekering, afschrijving, reparatie en onderhoud, bandenservice, internationale pechhulp.