Ace Magazine
Image default
Aanbiedingen

Rijschool Den Haag

Als je regelmatig op je fiets door Den Haag sjeest weet je natuurlijk als geen ander dat het voor automobilisten opletten geblazen is in jouw stad. Dat ga je zelf ook ervaren als je rijlessen neemt bij Rijschool Den Haag. Gelukkig betreedt jij de Haagse asfaltjungle onder begeleiding van een ervaren instructeur, zo leer jij je staande te houden in de drukte die zo kenmerkend is voor Den Haag. De eerste paar keer is het misschien spannend, maar uiteindelijk leer je een stuk beter autorijden in een grote stad dan in één of ander boerengehucht. Onze instructeurs kennen Den Haag van binnen en van buiten, hierdoor kiezen ze de routes die bij jouw leercurve passen.

Bij Rijschool in Den Haag houden we van flexibiliteit. Dat betekent dat jij je lessen op elk moment in kan plannen; maar net wanneer het jou het beste uitkomt. Zeven dagen per week staan wij voor je klaar en als extra service halen we je thuis op en zetten we je daar ook weer af. Op die manier besteed je niet meer tijd aan je rijles dan strikt noodzakelijk is. Wel zo handig in verband met je andere verplichtingen zoals school, studie of werk.

Het komt ontzettend vaak voor dat jongeren die aan het lessen zijn de auto al snel prima onder controle hebben en in principe klaar zijn om het praktijkexamen te doen. Door sommige rijscholen wordt er echter een belangrijk detail over het hoofd gezien: het theorie-examen. bij Goedkope Rijschool Den Haag beseffen we donders goed dat een theorie-examen een belangrijk onderdeel is van het totale examen. Vanuit dat besef bieden we jou klassikale theorielessen aan die je in ons kantoor kunt volgen. De slagingskans voor je theorie-examen gaat hierdoor enorm omhoog

http://www.goedkoperijschooldenhaag.nl