Ace Magazine
Image default
Woning en Tuin

Zadelkruk voordeel in onze zadelkrukkenshops

Zadelkruk te koop

Zadelkrukken (en tabourets) kunt u voordelig online kopen bij onderstaande zadelkruk specialisten.

Bovenstaande webwinkels hebben zeer veel zorg besteed aan hun assortiment en bieden een breed aanbod betaalbare zadelkrukken aan in hun virtuele showroom. Koop nu voordelig online met twee jaar garantie.

Zadelkruk Fysiotherapie

Rug- en nekklachten vormen een behoorlijk groot probleem voor veel werknemers. Vaak vallen mensen tijdelijk of voor een langere periode uit omdat zij lichamelijke klachten hebben opgelopen tijdens het uitvoeren van hun werkzaamheden. De meest gehoorde klachten hebben betrekking op de nek en de rug. Veel van deze problemen zijn eenvoudig te voorkomen door een goed instelbare bureaustoel aan te schaffen en het bureau waar aan gewerkt wordt op de juiste hoogte in te stellen. Hiernaast zijn er nog verschillende ergonomische hulpmiddelen die hierbij kunnen helpen.

Zadelkruk

Helaas zijn niet alle werknemers geholpen met een goedgekeurde bureaustoel. Er zijn namelijk tal van beroepen waar een dergelijk zitmeubel niet de juiste oplossing is. Denk bijvoorbeeld eens aan beroepen als tandarts, kapper, schoonheidsspecialisten, laboranten of verpleegkundige. Dit zijn beroepen waar je helemaal geen behoefte hebt aan een stoel met armondersteuning. Sterker nog een gewone bureaustoel waar je met je twee benen aan de voorzijde zit beperkt de bewegingsvrijheid en dus ook de mogelijkheid om je taak goed uit te kunnen voeren. Dit zijn dan ook de beroepsgroepen waar je een zadelkruk veelvuldig tegen komt. Bij zadelkrukken zit je met twee voeten aan de zijkant en kun je je verrijdbare kruk volledig manoeuvreren waarbij je goed contact houdt met de grond. Hierdoor heb je een grote stabiliteit en biedt het zadelvlak de juiste en verantwoorde zithouding. Voor iemand die het pretting vindt om toch een steuntje in de rug te hebben zijn er ook zadelkrukken met rugleuning (zadelstoel) te koop. 

Zadelkruk zithoogte

Zadelkrukken zijn verkrijgbaar in verschillende zithoogtes. De zadelkruk met een extra lange gasveer is bijvoorbeeld uitstekend geschikt om achter een balie of verhoogde werkbank prettig te kunnen werken. Vaak worden er bij deze uitvoeringen een in hoogte verstelbare voetring gebruikt waarop je de voeten kunt laten rusten. Nadeel hiervan is dat de mobiliteit op de werkplek wordt beperkt doordat je dan je zadelkruk minder makkelijk kunt verplaatsen terwijl je er op zit.

Zadelkruk goedkoop?

Een zadelkruk moet aan verschillende eisen voldoen wil u optimaal kunnen profiteren van zijn ergonomische eigenschappen. Het is dus essentieel dat u deze kruk op wielen koopt bij een specialist die u van advies kan voorzien. De hierboven genoemde webwinkels hebben jarenlange ervaring in de verkoop van verrijdbare krukken. Dit zijn dus uiterst betrouwbare adressen voor de aanschaf van uw betaalbare zadelkruk.

http://www.tabouretbenelux.com/