Ace Magazine
Image default
Gezondheid

Schone bloedvaten

Om gezond te zijn en te blijven is het belangrijk dat je een schone bloedbaan hebt. De bloedbaan is een gesloten systeem waardoor ons bloed loopt. Er zijn 2 verschillende bloedsomlopen, de grote en de kleine. De aderen zorgen er voor dat het hart verbonden is met organen en ledematen in ons hele lichaam. Ook zorgt de bloedsomloop voor de circulatie van hormonen, afweerstoffen, voeding en warmte. De afvoer van afval gebeurt ook via onze bloedbaan. Houd je bloedvaten schoondoor het voedingssupplement Vascu Vitaal te gebruiken. Door van deze natuurlijke supplementen gebruik te maken zal je je als snel fitter, energieker en gezonder voelen. Het mooie van Vascu Vitaal is dat het ook preventief te gebruiken is, zo weet je zeker dat je gezond bent en blijft. Het product Vascu vitaal bestaat uit een vakkundig samengestelde formule die precies aanvult wat wij niet tijdens onze dagelijkse voeding binnenkrijgen.

Vitamine K: komt van nature veel voor in vlees, fruit en groentes. De stof is erg goed voor onze bloedvaten en speelt onder andere een grote rol bij de bloedstolling. Een tekort aan vitamine K kan dan ook verkeerd met je aflopen of ernstige aandoeningen veroorzaken zoals hersenbloedingen of interne bloedingen. Onder het mom voorkomen is beter dan genezen is het belangrijk om altijd extra van deze stof in te nemen.

Fysoterolen: de naam lijkt al een beetje op cholesterol, ook de samentelling van de stof lijkt hier op. Alleen zorgt het er juist voor dat er minder cholesterol wordt opgenomen in je bloed. Dit verlaagt de bloeddruk en die verlaagt op zijn beurt weer de kans op aderverkalking.

Rutine had vroeger ook de naam vitamine P, het heeft dan ook een zeer positieve werking op ons lichaam. Het zorgt niet alleen voor schone bloedvaten, het voorkomt ook de binding van ijzer met waterstofperoxide zodat ons lichaam niet zichzelf vergiftigd. Gevolg: cellen worden minder beschadigd. Het is een antioxidant met een sterke werking en dus onmisbaar in de strijd voor schone bloedvaten.

Alfa-Liponzuur is een stof die valt onder de omega-3 vetzuren. Het verzorgt onder andere de elasticiteit van onze aderen en het verlaagt ons cholesterol.

http://www.oligo-pharma.nl/