Ace Magazine
Image default
ZZP

Vakantie geboekt via Geldersevakantie.nl

Afgelopen zomer wilden we last-minute met het gezin nog op vakantie. Dit keer in het eigen Nederland. We waren een keer een weekendje weg op de Veluwe en dit beviel ons allemaal zo goed dat wij ervoor kozen om wederom te zoeken naar een vakantiehuisje in Gelderland. 

Geldersevakantie.nl

Na wat rond googelen kwamen we uit op Geldersevakantie.nl. Daar zagen wij heel mooie vakantiehuizen in hun aanbod staan! En groot genoeg voor een gezin van vijf. Er stonden zelfs vakantiewoningen tussen voor groepen tot vijftien man! Ook konden we gemakkelijk filteren op bepaalde gebieden in Gelderland, zoals De Veluwe. Vervolgens bleef er een selectie van zeven woningen over. Het viel ons op dat een paar van deze woningen echt midden in de natuur stonden. En sommigen in kleine dorpjes op de rand van De Veluwe. Laatstgenoemden natuurlijk in huurprijs wat goedkoper. Maar we kozen voren een woning echt midden in de natuur zodat we de dagelijkse drukte van de stad Amsterdam voor een weekje echt achter konden laten en konden vervangen met alle rust in de natuur. We kozen voor een woning met een landelijk interieur en vier slaapkamers, zodat alle kinderen ook een eigen slaapkamer hadden. 

Topvakantie

Een paar weken later was het al tijd voor de vakantie en hebben we koers gezet naar De Veluwe. Bij de vakantiewoning aangekomen viel het ons inderdaad op dat deze midden in de natuur stond en het heerlijk rustig was in de omgeving. Bij binnenkomst was alles schoon, netjes en opgeruimd. Alles wat we op de foto’s online hadden gezien klopte precies met de werkelijkheid! Zowel de kinderen als wijzelf als ouders hebben een topvakantie gehad! Hele leuke dagjes uit geweest en de vakantiewoning beviel ons uitstekend. Al met al een echte aanrader om een vakantiehuisje te huren via Geldersevakantie.nl.