Ace Magazine
Image default
Woningen

Dols Makelaardij

Recent zijn wij onze zoektocht gestart naar een nieuwe woning in de omgeving van Amstelveen. Op het internet hebben wij bekende websites als Funda afgestruind. Maar zonder resultaat: wij hadden ons droomhuis helaas nog niet gevonden. Daarom zijn we op zoek gegaan naar een goede makelaar in Amstelveen. En al gauw kwamen we uit bij Dols Makelaardij. Op hun website gaven ze aan dat je altijd voor een vrijblijvend gesprek langs mocht komen. Wij hebben toen dus contact met hen opgenomen en een afspraak ingepland.

Huisaanbod

Daar aangekomen hebben wij bij de aankoopmakelaar aangegeven wat voor een type woning we zoeken in regio Amstelveen en wat ons budget was. Hij is direct een zoektocht gestart en kwam al gauw uit bij een aantal mooie woningen! Een van die huizen lag langs een drukke straat, waardoor die voor ons al af viel. Maar de andere drie woningen wilden wij graag gaan bezichtigen. De makelaar heeft dit voor ons ingepland en gaf aan dat we de week daarna alle drie de huizen konden bezichtigen op dezelfde dag. 

Droomhuis

Van alle huizen stak er eentje toch wel bovenuit voor ons: een mooie, landelijke woning met rieten dak. De huidige bewoners hadden het prachtig ingericht met een landelijk interieur. Daarnaast voldoet het ook aan onze eisen: grote achtertuin, kookeiland en drie slaapkamers. Al met al dus ons droomhuis. Dols Makelaardij heeft vervolgens al onze zorgen uit handen genomen door alles van begin tot eind perfect te regelen. 

Hypotheekadvies

Tevens hebben wij nog uitstekend hypotheekadvies ontvangen. Dankzij de tips van de makelaar hebben wij ons droomhuis definitief weten te kopen. Wij willen Dols Makelaardij dan ook hartelijk bedanken voor hun hulp en kunnen hen van harte aanbevelen bij andere mensen in de omgeving van Amstelveen die op zoek zijn naar een woning of er een willen verkopen.