Ace Magazine
Image default
ZZP

Promotiemateriaal die het vaakst ingezet wordt!

Weet jij wat de best verkochte promotiematerialen zijn? Wat zetten andere bedrijven zoals jouw concurrenten nou in om het bedrijf te promoten? Hieronder hebben wij een overzicht voor jouw opgesteld met de best verkochte promotiematerialen die andere bedrijven inzetten op het werk, tijdens feesten en vergaderingen of tijdens beurzen en evenementen.

De keycords met bedrijfsnaam

Keycords worden nog steeds veelal gebruikt op beurzen en evenementen. Mensen krijgen een VIP –pas of een keycord met naamkaartje. Keycords zijn relatief goedkoop en voor bedrijfsevenementen de manier om reclame te maken.

Promotietextiel voor medewerkers en bezoekers

Het maakt niet uit waar je komt, of het nou een bedrijfsfeest is, een evenement of een beurs. Medewerkers dragen promotietextiel met een bedrijfslogo. Van t-shirts tot polo’s en van polo’s tot jassen. Promotietextiel is een investering waar jij met jouw onderneming wat aan hebt en je ziet vaak dat jassen met bedrijfslogo vaak jaren en jaren mee gaan.

Zweetbandjes voor sportevenementen

Je zou het misschien niet verwachten maar zweetbandjes worden veel afgenomen door diverse organisaties die zich bezighouden met sponsorlopen, hardloopwedstrijden en of andere sportevenementen. Ook bedrijven spelen hier op een creatieve manier in, door zweetbandjes te borduren met bedrijfslogo. Heb jij een webshop in sportartikelen? Waarom geef je dan jouw doelgroep niet een extra cadeaugeschenk met jouw borduursel die men inzet bij jouw doelgroep? De beste manier van reclame maken.

Zonnebrillen bedrukken met een logo

Ben jij op zoek naar promotiemateriaal voor in de zomervakantie? Zonnebrillen doen het nou eenmaal zeer goed. Zonnebrillen worden veel gedragen en iedereen wil graag een gratis zonnebril ongeacht of deze bedrukt is met een bedrijfslogo. De zonnebrillen worden vaak gebruikt door diverse drankmerken of andere populaire bedrijven. De zonnebrillen worden uitgedeeld op het strand, tijdens feestjes, bij de aankoop van drank of tijdens festivals.

http://www.giftsdirect.nl