Ace Magazine
Image default
Zakelijk

Nederlandse verzekeringsplicht voor u en uw gezin

Bent u tijdelijk werkzaam in Nederland? Dan is een Nederlandse zorgverzekering voor u en uw gezin veelal verplicht, ook als u al een ziektekostenverzekering heeft afgesloten in uw land van herkomst. Een zorgverzekering dient u zelf aan te vragen, echter, in sommige gevallen regelt uw werkgever een ziektekostenverzekering voor u. Heeft uw werkgever via HollandZorg een verzekering afgesloten? Dan kunt u rekenen op een aantrekkelijke premiekorting!

Speciale, tijdelijke zorgverzekering

HollandZorg biedt een speciale zorgverzekering voor buitenlanders die tijdelijk wonen en/of werken in Nederland. De basisverzekering dekt de meest noodzakelijke zorg, zoals een bezoek aan de huisarts of een ziekenhuisopname. Niet alle zorg wordt vergoed vanuit de basisverzekering. Wilt u wel recht hebben op extra vergoedingen? Bijvoorbeeld voor fysiotherapie of tandartskosten? Dan kunt u bij HollandZorg een aanvullende zorgverzekering of tandartsverzekering afsluiten. De informatieve website van HollandZorg geeft u meer informatie over de basisverzekering en aanvullende verzekeringen. Tevens zijn er speciale aanvullende verzekeringen beschikbaar die u via uw werkgever kunt afsluiten bij HollandZorg.

Zorgtoeslag

In Nederland is het mogelijk om een bijdrage, ofwel zorgtoeslag, te ontvangen van de Belastingdienst. Hiermee kunt u een deel van de zorgpremie bekostigen. De hoogte van de bijdrage is afhankelijk van uw inkomen.Wellicht heeft u vragen over de zorgtoeslag voor buitenlandse werknemers of wilt u weten of u in aanmerking komt. De website van de Belastingdienst geeft u meer informatie. Voor alle overige vragen omtrent uw zorgverzekering kunt u terecht bij HollandZorg. Wij helpen u graag.

https://www.hollandzorg.com

Gerelateerde artikelen

Zakelijk koffiemachines, ben jij op zoek naar een goede koffiemachine?

Haal meer uit je website met SEO

Wat is purchase to pay en welke software kan mij daarbij helpen?