Ace Magazine
Image default
Eten en drinken

Utrecht catering Your Choice

Een kraamfeest voor veel mensen? Dat doe je zeker niet alleen

Heb je net een kleine gekregen? Een jongen of een meisje? En wil je dat heel graag met de wereld delen. Ontzettend begrijpelijk natuurlijk. Het probleem is alleen dat als je geboortekaartjes verstuurd, en je zet daarin dat mensen tussen bepaalde tijden kunnen komen, dat je dan ook echt spitsuur hebt. De moeder kan bijna niks doen, en de vader moet koffie zetten en gebak pakken, alles tegelijkertijd. Daarnaast wil je liever echt kunnen genieten van het moment dat je een kindje gekregen hebt. In zo’n situatie is het een goed idee om een kraamfeest te geven. Bij zo’n feest kan je bijvoorbeeld in de middag een aantal uurtjes iedereen langs laten komen en je kunt de organisatie hiervan uit handen geven. Dit kan je bijvoorbeeld doen door een cateraar in te huren. Dit kan bijvoorbeeld worden gedaan door Utrecht catering Your Choice. Zij zijn gespecialiseerd in het organiseren van allerhande feesten en hebben genoeg ervaring in huis om alles goed te regelen.

 

Hoe ziet zo’n feest eruit?

Je zou er bijvoorbeeld over na kunnen denken om het thuis te houden. Als je voldoende ruimte hebt, kun je dan de cateraars in de keuken laten werken en kiezen voor het koken met een ober. Je zou ook, in het geval dat je een grote tuin hebt, de catering Utrecht Your Choice in de tuin een tent laten zetten en daar het kraamfeest houden. De catering kan dan zorgen voor al het eten, drinken en het serveren ervan. Ook de aankleding van de tent, tafels en stoelen kan door de cateraar worden gedaan. Heel makkelijk dus, dat je alles via de cateraar kan regelen.

 

Mocht het zo zijn dat je echt thuis geen plek hebt, dan kun je ergens een locatie huren. Ook op locatie kan de cateraar werken. Het hoeft dus geen probleem te zijn om de cateraar ergens naar toe te laten komen. Als je interesse hebt in een cateraar, is het handig om eens een aantal cateraars te vergelijken door middel van een offerte aanvragen. Je kunt dan aangeven wat je precies allemaal wenst te hebben. De cateraar kan dan een offerte geven die aangeeft hoe veel de kosten zullen zijn. Dan kun je zelf een cateraar kiezen die de beste service voor de beste prijs zal gaan geven. Zo wordt het geven van een kraamfeest ineens een stuk gemakkelijker dan als je zelf alles moest regelen.

http://www.catering-utrecht-partyservice.nl/locaties.html