Ace Magazine
Image default
ZZP

Boekhouder Utrecht: Belastingvoordelen als zzp’er.

Als je een eigenaar bent van een webshop of een klein bedrijf, dan is de kans natuurlijk groot dat je weinig geld omzet. Voor jezelf is het meer dan voldoende, maar vergeleken met andere grote bedrijven verdien je niet de wereld. Je bent tenslotte een zzp’er en hier ben je trots op. Toch kan je nog veel meer geld verdienen met de diverse belastingvoordelen. Een boekhouder Utrecht kan voor je kijken of je in aanmerking komt voor belastingvoordeel. Door te kijken naar eventuele voordelen kan je veel geld besparen. Geld waar je weer leuke dingen van kunt doen of gewoon een leuk bedrag dat je kan investeren in je bedrijf. Boekhouder Utrecht helpt je niet alleen om je administratie op orde te krijgen, maar ook om je bedrijf verder te laten groeien met o.a. belastingvoordelen.

Boekhouder Utrecht speciaal voor starters en kleine ondernemingen.

Natuurlijk ben je van harte welkom met een groot bedrijf bij een boekhouder Utrecht. Toch kan een boekhouder ook voor een starter van belang zijn. Je kan zo op weg geholpen worden om je administratie op te zetten en belastingvoordelen te gebruiken. Als starter kan je bijvoorbeeld gebruik maken van de Startersaftrek. De eerste drie jaar dat je een eigen bedrijf runt kan je rekenen op een flink belastingvoordeel. Een boekhouder Utrecht kan je soms adviseren om de aftrek het eerste jaar nog niet te gebruiken. Je betaalt dan in verhouding relatief weinig belasting omdat je misschien nog niet veel geld hebt omgezet. Je kan dan misschien beter in het tweede jaar gebruik maken van de startersaftrek. Dit mag gewoon als je de aftrek nog niet gebruikt hebt. Nog een voordeel is de kleineondernemingsregeling. Kleine bedrijven hoeven dan geen BTW over hun omzet af te dragen en dit scheelt je al snel 21%!

Boekhouder Utrecht verdient zichzelf terug met belastingvoordelen.

Een boekhouder Utrecht kost natuurlijk al geld genoeg en gelukkig kan de boekhouder zichzelf makkelijk terugverdienen met verschillende voordelen. Neem bijvoorbeeld de zelfstandigenaftrek die de boekhouder standaard voor je berekend en uitvoert. Je hoeft dan een stuk minder belasting te betalen en wie weet heb je jouw boekhouder direct terugverdient.

http://www.webshopboekhouders.nl/boekhouder-utrecht

Gerelateerde artikelen

Kilometervergoeding voor ZZP-ers

De waarde van kernwaarden

Promotiemateriaal die het vaakst ingezet wordt!