Ace Magazine
Image default
Toerisme

Overnachten in Lisse bij bed en breakfast: Aan de Waterkant.

We maakten deze zomer een tocht met onze boot en vertrokken vanuit Gouda naar de Kaag en Braassemermeer. Het was een prachtige tocht en de lente was in al zijn kleuren aanwezig. Toen wij in de buurt van de  bollenstreek kwamen zagen we prachtige bollenvelden met tulpen en narcissen.

Overnachten in Lisse

We hadden een overnachting gereserveerd in bed en breakfast aan de waterkant in Lisse en toen we via de ringvaart  aan kwamen  varen zagen we in de verte de brug van Lisse. Bed en Breakfast “Aan De Waterkant” ligt vlakbij de brug en je kunt er dus je boot voor de deur neerleggen.

We werden hartelijk ontvangen door de eigenaar van de B&B en ze liet ons het ruime appartement zien waarin een keuken met oven, vaatwasser en  koelkast, een ruime
 badkamer en een aparte slaapkamer. Ook is er een terras voor het huis waar je kunt genieten van het royale ontbijt. 

We hebben daar heerlijk geslapen en de volgende ochtend zijn we naar het centrum van Lisse gegaan waar we verbaasd waren over het aantal leuke winkeltjes en restaurants.

Keukenhof Lisse

Daarna gingen we een bezoek brengen de Keukenhof. Dit was een prachtige ervaring en nadat we moe en voldaan richting bed en breakfast “aan de waterkant” gingen besloten we dit zeker volgend jaar weer te doen!

http://bb-lisse.nl/