Ace Magazine
Image default
Toerisme

Bij Bed and Breakfast ‘Carpe Diem’ geniet van de ultieme rust en ontspanning op de Veluwe!

Bed and breakfast Putten ‘Carpe Diem’

Wanneer u de ultieme ervaring en beleving van de Veluwe zoekt bent u bij bed and breakfast Putten Carpe Diem absoluut aan het juiste adres. De natuur zorgt dat u maximaal tot rust komt. Wilt u er op uit? Ook daar zijn voldoende mogelijkheden voor. Fietsen, wandelen en andere activiteiten krijgen een geheel andere betekenis wanneer deze plaatsvinden in de Puttense bossen en haar omgeving. 

 

B&B Putten ‘Carpe Diem’ biedt u het gevoel van thuiskomen na een dag vol heerlijke belevingen en indrukken. Het bed and breakfast is van alle moderne gemakken voorzien. Door de authentieke Veluwse stijl van de B&B krijgt u de ultieme warme, natuurlijke Veluwe en Putten ervaring. Als er een beste Bed and Breakfast Veluwe wedstrijd bestond zou Carpe Diem zeker hoge ogen gooien. Wellicht dat er zelfs een gouden plak in zit bij een B&B Putten wedstrijd!

 

Bent u nieuwsgierig gevonden naar dit pareltje? Dan kunt u alvast de sfeer proeven. Carpe Diem is gelegen in het midden van de Puttense natuur. U vindt hier dus optimale rust en ontspanning. Het centrum van Putten is op fietsafstand bereikbaar. Ook de omringende plaatsen Ermelo, Garderen en Harderwijk zijn goed te bereiken met de fiets. Een ideale plek dus om te verblijven wanneer u het volledige bed and breakfast Veluwe experience wilt!

Bed and breakfast Veluwe

Jong en oud weten zich moeiteloos te vermaken op de Veluwe. Wilt u weten waar alle ‘hotspots’ zich bevinden? Bij bed and breakfast Putten Carpe Diem weten ze exact welke activiteiten en bezichtigingen voor u geschikt zijn. Of u doet dat niet en kiest voor een rustige wandeling in het bos. Of u vertoeft heerlijk in het knusse, warme Bed and Breakfast. Er is keuze genoeg en deze is geheel aan u. Het staat in ieder geval vast dat u een onvergetelijke tijd tegemoet gaat wanneer u verblijft bij bed and breakfast Carpe Diem!

 

B&B Putten Carpe Diem; tijd om te boeken!

Wanneer u overtuigd bent dat u graag wilt overnachten in Carpe Diem kunt u eenvoudig via de website reserveren. De prijs voor 2 personen per nacht bedraagt €100 inclusief uitgebreid ontbijt, toeristenbelasting en schoonmaakkosten. Ontbijt u liever buiten de deur? Dan betaalt u €87,50.

De prijs voor 1 persoon bedraagt €87,50 per nacht. Ook dit is inclusief uitgebreid ontbijt, toeristenbelasting en schoonmaakkosten. Als u geen ontbijt wenst betaalt u €80. Wanneer u slechts 1 nacht boekt geldt er een toeslag van €10. Dit geldt zowel voor 2 als 1 persoonsreserveringen.

https://www.carpediemputten.nl