Ace Magazine
Image default
Toerisme

Groepsaccommodaties in Overijssel

Het is een jaarlijkse traditie. Goed, het vergt wat gepuzzel met de agenda’s, maar toch lukt het elke keer weer om de hele familie bij elkaar te krijgen voor het jaarlijkse familieweekend. Alle kinderen, de ouders, alle opa’s en oma’s en natuurlijk ook je oud-tante. Het maakt niet uit dat jullie verspreid wonen over het hele land (sommige misschien zelfs buiten Nederland), familiebanden worden niet zomaar verbroken. En zeker niet bij een familie die zo hecht is als de jouwe.

Elk jaar opnieuw is het een uitdaging om een goede accommodatie te vinden. Een accommodatie die ruim genoeg is om iedereen te huisvesten. Maar dan wel zonder stapelbedden. Want zie jij oma met haar scootmobiel in een stapelbed kruipen? Nee toch?

De accommodatie moet dus meerdere slaapkamers hebben, zodat iedereen voldoende privacy heeft. Want hoeveel je ook van elkaar houdt, iedereen heeft af en toe even de behoefte om zich terug te trekken.

Waar vind je de groepsaccommodaties in Overijssel?

In Overijssel wemelt het van de ruime groepsaccommodaties die van alle gemakken zijn voorzien. Prettige bedden, een ruime en gezellige woonkamer en voldoende buitenruimte zodat de kinderen hun energie kwijt kunnen. Ook een keuken mag niet ontbreken, zodat je gezellig samen de maaltijden kunt bereiden. 

De groepsaccommodaties zijn te vinden op het platteland of in de stad. Waan je een weekend lang boer(in) in je eigen boerderij midden in de natuur. Of ga voor het stadsleven en boek een grote vakantiewoning vlakbij de stad. Misschien kom je zelfs wel in een klooster terecht.

Mooie omgeving draagt bij aan een mooi weekend

We hebben de beste groepsaccommodaties voor je bij elkaar gezocht. Daarbij hebben we ook oog voor de omgeving. Midden op een industriegebied is de sfeer toch net even wat minder. Dus zoeken we naar plekken waar het rustig is, waar je de ruimte hebt en waar voldoende te beleven is. Kijk op www.visitoost.nl om te zien welke groepsaccommodaties in Overijssel jouw familieweekend tot een succes maken.

https://www.visitoost.nl/