Ace Magazine
Image default
Electronica en Computers

Bestellen, betalen en direct genieten

Klinkt goed of niet? Dat wanneer je besteld en betaald hebt je direct kunt gaan genieten van je product. In plaats van dat je een dag of een paar dagen moet wachten op je bestelling kan je via GameKeyDiscounter.nl binnen enkele minuten al genieten van je bestelde product. Of het nu een game key is voor een spel of een licentie voor een Office pakket, je hebt alles binnen een zeer korte tijd op je PC staan.

Laagste prijs garantie

Een ander bijkomend voordeel van GameKeyDiscounter.nl is dat ze de laagste prijs garantie hebben. Zo weet je dus ook zeker dat je nooit te veel betaald voor een product. Daarnaast maakt het ook niet uit wat je bestelt op de website, je betaalt namelijk nooit verzendkosten.

Direct genieten van je aankoop

Wat je ook bestelt je kunt direct genieten. Wanneer je namelijk je gegevens hebt ingevuld en betaald hebt kun je binnen enkele minuten aan de slag. Je hoeft niet te wachten op een pakketje van Postnl of een andere leverancier. Je product(en) worden namelijk via de mail jaar jou verzonden. Wat vrij snel gebeurt. Het is overigens hierbij wel van belang dat je het juiste email adres hebt ingevuld.

Ruim aanbod

GameKeyDiscounter.nl heeft een ruim assortiment. Je kunt er terecht voor gamekeys zodat je diverse spellen kunt spelen. Maar daarnaast hebben ze ook abonnementen voor de Xbox One en Xbox 360. Ook kun je hier terecht voor een nieuwe Windows versie of voor diverse Office pakketten.