Ace Magazine
Image default
Toerisme

Natuurlijk genieten in Twente

Twente is het walhalla voor de buitenmens. Of je nu houdt van actie of rust, in Twente vindt je het. Op de landgoederen kun je heerlijk fietsen en wandelen. In de natuurgebieden kun je een adrenalineshot halen door met de mountainbike een van de ruige routes te rijden. En wie weet loop je de schaapskudde tegen het lijf. Maar er is zoveel meer te doen. Een heerlijke natuurvakantie kun je perfect plannen met campings Twente.

Actief in Twente

Als “actie” jouw tweede naam is, kun je in Twente op veel verschillende plekken terecht. In Oldenzaal kun je als een aap door de boomtoppen klauteren. “Fiets” over het spoor In het Outdoor Challenge Park liggen uitdagingen voor je klaar te land, te water en in de lucht. Alleen om deze allemaal te proberen heb je al meer dan een week nodig. Alle reden dus voor meerdere bezoekjes.

Tot rust komen in Twente

Als je juist op zoek bent naar rust is een wandeling door een van de natuurgebieden precies wat je nodig hebt. Heerlijk onthaasten. Neem uitgebreid de tijd om rustig van het landschap te genieten. Drink een kop koffie uit je thermosfles in de schaduw van een oude boom, terwijl je (samen) kijkt naar de schapen die zonder ook maar enige haast hun kostje bij elkaar scharrelen.

Uitrusten op campings Twente

Of je nu een actief dagje hebt gehad, of de hele dag hebt onthaast maakt niet uit: je zult ontdekken dat je ’s avonds best moe bent. Dat krijg je van die frisse buitenlucht. Maak je natuurbeleving compleet door de nacht door te brengen op een van de tientallen campings in Twente. Van gezinscampings tot een landgoedcamping. In Twente kun je prima je tent opzetten. Vergeet de wekker, laat je wekken door de wind die door de boomtoppen speelt, de vogels die fluiten en de zonnestralen die op je tent schijnen. Dat is pas leven!

https://www.visittwente.nl/overnachten/campings-twente/