Ace Magazine
Image default
Sport

Met de hele groep naar Twente

Heb je binnenkort een paar dagen met de hele familie, inclusief opa’s en oma’s? Of zit er een reunie van je jaarclub aan te komen? Misschien wil je wel een paar dagen op pad met je sportvereniging. Of ben je voor je werk bezig om een meerdaagse teambuilding op te zetten. Bij elk van deze gevallen heb je veel vragen te beantwoorden en besluiten te nemen. Een belangrijke vraag : Waar kun je terecht wanneer je met een grote groep een paar dagen samen wilt doorbrengen?

Luxe in de Twentse Kapshoeve groepsaccommodatie Twente

Natuurlijk, je kunt voor iedereen in een hotel boeken. Maar dat voelt anders. Je verblijft dan met je groep tussen anderen. Het is niet écht jullie eigen ruimte.

Bij de Kapshoeve krijg je die ruimte wel. De traditionele Twentse boerderij is omgebouwd en gemoderniseerd tot een riante accommodatie waar je met groepen tot 18 personen terecht kunt. De ruime huiskamer heeft een eetgedeelte voor de hele groep, dus niemand hoeft het bord op schoot te balanceren. Het eten bereid je in de enorme keuken. Met een grote oven en een gasstel met 6 pitten weet je dat het eten koken een feestje wordt. Maar als je liever een kant-en-klaar maaltijd eet, dan staat de magnetron voor je klaar. En afwassen, daar doen we niet aan. Daar hebben we de vaatwasser voor. Wil je het helemaal simpel houden? Er is familierestaurant vlakbij en ook ontbijt en lunch kunnen voor u worden verzorgd.

Aangepaste slaapkamers

Van de 7 slaapkamers is er één aangepast voor mindervaliden en hebben twee aangepast sanitair. Daardoor kan ook oma, die bij de meeste accommodaties niet uit de voeten kan, er bij zijn.

Buiten leven, buiten eten.

Natuurlijk vertrek je niet met de hele groep naar Twente om binnen te zitten. De Kapshoeve heeft enorm veel buitenruimte. Een groot grasveld waar de kinderen zich kunnen uitleven (volwassenen ook, trouwens), er is een heerlijke whirlpool en een groot terras met voldoende tuinmeubilair. Als het weer het ook maar even toelaat, raden we je aan om lekker buiten te eten. Geniet van de schone lucht en de rust in Twente in deze ideale groepsaccommodatie in Twente.

https://kapshoeve.nl/groepsaccommodatie-18-personen