Ace Magazine
Image default
Beauty en verzorging

One by One wimperextensions cursus

 

One by One wimperextensions cursus

Leer One by One wimperextensions zetten en maak mensen blij!

Houd jij van mooie wimpers en maak je graag andere mensen blij? Dan zou je een cursus wimperextensions kunnen overwegen, want dan sla je twee vliegen in een klap! Kies bijvoorbeeld voor een One by One wimperextensions cursus, want deze techniek heeft vele voordelen en geeft een prachtig resultaat. Ben je benieuwd naar wat je bij zo’n cursus leert? Lees dan gauw verder! 

One by One-techniek

De wimperextensions One by One cursus leert jou hoe je wimperextensions secuur en veilig bij je klant te zetten. One by One wil zeggen dat er op elk natuurlijk wimperhaartje een wimperextension wordt bevestigd, met behulp van speciale wimperlijm. Deze wimperextension bestaat uit 1 wimperhaartje (vandaar de naam One by One), maar de dikte, lengte en curve kan verschillen. Vaak wordt er gekeken naar de ogen en wimpers van de klant en kies je een wimperextension uit die het beste past bij de klant. Bij de cursus wimperextensions krijg je geleerd wat voor wimperextensions er allemaal zijn en hoe je kunt bepalen beste wimperserum wat het mooiste bij iemand past. Je kunt natuurlijk voor een dramatische look gaan, maar een natuurlijke look is ook erg populair. Dankzij de One by One techniek zul je een zeer natuurlijk ogend resultaat bereiken, alsof de klant lange, volle en gekrulde wimpers van zichzelf heeft! 

De cursus

Het zetten van One by One wimperextensios duurt doorgaans 1,5 uur, dus je moet geduld hebben en secuur en hygiënisch te werk gaan. De ogen zijn namelijk gevoelige lichaamsdelen en je wil hier dus ten alle tijden voorzichtig om mee weten te gaan! Het zetten van wimperextensions is dus een intensieve vaardigheid waarbij een goede training van belang is. In de One by One wimperextensions cursus leer je hoe je de wimperextensions netjes en strak kunt aanbrengen. Ook leer je hoe je wimperextensions moet verwijderen en bijwerken. Verder krijg je natuurlijk alle informatie over de voor- en nazorg van One by One wimperextensions, zodat jij je klanten hierover kunt adviseren. Je krijgt zowel een theorie- als praktijkgedeelte en na het succesvol doorlopen van de cursus, krijg je een certificaat. Hiermee kan je gelijk aan de slag en beginnen met het zetten van wimperextensions bij klanten. De wimperextensions one by one cursus is vormt dus de basis als je een wimperstyliste wil worden. Dus waar wacht je nog op? Boek snel een cursus wimperextensions en begin met het opbouwen van je eigen klantenbasis!

 

https://droomwimpers.nl/cursus-wimperextensions/