Beste plek voor een refurbished macbook

Beste plek voor een refurbished macbook

  • mei 15, 2019
  • 0 comments

Wij van Acemag hebben gekeken naar Refurbished Macbooks en op welke plek je deze het beste kunt kopen. Apple heeft het nieuwe systeem omschreven als ‘de meest geavanceerde notebook ooit’ en fans willen vooral het hoesje in handen krijgen. Maar voordat de nieuwe technologie wordt gekocht, willen velen weten wanneer de nieuwe MacBook Pro wordt opgeknapt?

Refurbished MacBooks zijn veel goedkoper dan nieuw en kunnen u mogelijk veel geld besparen op de krachtige systemen. Laten we dus eens kijken naar wat de nieuwe MacBook Pro (2018) te bieden heeft en wanneer u kunt verwachten dat er gerenoveerde versies verschijnen.

 

Nieuwe refurbished MacBook Pro-groottevergelijking

Nieuwe MacBook Pro-specificaties (2018)

De vorige MacBook Pro-computers zijn medio 2017 in de uitverkoop. In 2017 waren er twee 13-inch variëteiten (8 GB RAM en een 2,3 GHz dual-coreprocessor, 8 GB RAM en 3,1 GHz dual-coreprocessor) en een 15-inch model (16 GB RAM en ofwel 2,8 GHz) of 2,9 GHz quad-coreprocessor). Al deze modellen bevatten ook Retina-displays en de Touch Bar (vervangt de functietoetsen en bevat TouchID). Hoewel deze apparaten meer dan krachtig genoeg waren voor ontwikkelaars, ontwerpers, gamers en iedereen die een turbo-boostsysteem nodig heeft, verbetert de nieuwe MacBook Pro (2018) alleen deze specificaties. De basisversie van de nieuwe 13-inch MacBook Pro biedt een 13,3-inch kristalhelder Retina-display, Touch Bar, 8 GB RAM, een 2,3 GHz quad-coreprocessor (Intel’s achtste generatie Coffee Lake-technologie), vier Thunderbolt 3-poorten, 256 GB opslagruimte en een levensduur van de batterij van maximaal 10 uur (bij draadloos internetten). Deze specificaties zijn echter configureerbaar, waardoor u tot 16 GB RAM, 512 GB opslagruimte en een 2,7 GHz quad-core Intel-processor kunt kiezen. Beide MacBook Pro’s beschikken ook over True Tone-technologie. True Tone is uiterst nuttig omdat het de verlichting van het scherm aanpast om rekening te houden met omgevingslichtomstandigheden (bijvoorbeeld de schittering van de zon of een lampje dat in de kamer wordt ingeschakeld).

Nieuwe 15-inch foto van MacBook Pro

Hoeveel kost de nieuwe MacBook Pro?

Een meer betaalbare manier om de nieuwe MacBook Pro te kopen, is om in plaats daarvan een refurbished model aan te schaffen. Niet alleen zijn MacBooks getest, gerepareerd, schoongemaakt en gecertificeerd om in goede staat te zijn, maar die vermeld door RefurbMe bevatten ook een garantie.

Waar kun je nou de beste macbook kopen die refurbished is? 

Dat hangt helemeaal af van je zelf en welke punten hij aan moet voldoen.

Net vrijgegeven, is de 20120 MacBook Pro nog niet beschikbaar als een reburbished macbook versie. Maar we hebben deze handige grafiek samengesteld waarin wordt aangegeven wanneer de nieuwe MacBook Pro naar verwachting in de handel zal worden gebracht als opgeknapt, zodat u uw agenda kunt markeren en van tevoren kunt opslaan.

Wie verkoopt de nieuwe MacBook Pro opgeknapt? 

Omdat de nieuwe MacBook Pro nog niet is verkocht, zoals deze nog niet is opgeknapt, is het moeilijk om zeker te weten wie de MacBook Pro gaat verkopen. Hoewel dat gezegd heeft, zijn er verschillende bestaande retailers die hoogwaardige, reburbished MacBooks verkopen en deze winkeliers zullen de nieuwe MacBook Pro (2018) waarschijnlijk opnieuw verkopen zodra deze beschikbaar is. Sommige van deze gerefurbished MacBook-winkels bevatten Mac of All Trades, dat al meer dan 20 jaar reburbished Apple-producten verkoopt en staat bekend om zijn grondige en uitgebreide testproces. Er is ook Amazon, dat werkt met verschillende geverifieerde, hoogwaardige externe refurbishedteams en staat bekend om zijn behoorlijke prijzenpakket en de versnelde verzending aangeboden door zijn Amazon Prime-abonnement. Mac of All Trades en Amazon zijn twee van onze refurbished retailpartners op RefurbMe, dus je kunt ons platform gebruiken om prijzen te vergelijken en de beste deals te krijgen. Opgemerkt moet worden dat Apple het waarschijnlijk niet is om de nieuwe MacBook Pro binnenkort te renoveren. Hoewel het andere producten aanbiedt als opgeknapte , biedt het geen nieuwere producten die zijn opgeknapt omdat het meer geld verdient door ze nieuw te verkopen! Als je dus de nieuwe MacBook Pro voor een betaalbare prijs wilt kopen, is het kopen via platforms zoals RefurbMe de beste manier om dit te doen. Ontvang een melding wanneer de nieuwe MacBook Pro (2018) is refurbished. Zoals genoteerd in onze hitlijsten, schatten we dat de 2018 MacBook Pro beschikbaar zal zijn. Als je gewaarschuwd wilt worden zodra dat gebeurt, kun je je aanmelden voor de RefurbMe-nieuwsbrief. Onze nieuwsbrief bevat informatie over de nieuwste, reurbished Apple-producten, prijsdalingen, nieuwe deals en belangrijk nieuws. Het duurt slechts enkele seconden om aan te melden. Ga naar onze shop om de juiste 

https://www.rentyourmac.com/refurbished-macbook/