Ace Magazine
Image default
Mode en Kleding

Grote maten heren

Grote maten heren T-shirts zijn altijd lastig te vinden, zeker het vinden van de juiste pasvorm en kwaliteit laat vaak de wensen over. Vaak worden er slechte katoen soorten gebruikt om ze de prijs te kunnen drukken en is de kwaliteit slecht, hierdoor krimpt het T-shirt al zeker na 1 wasbeurt. Het T-shirts zal hierdoor niet meer gedragen worden en dat is toch zonde van de aankoop van het T-shirt. U kunt dan beter iets meer uitgeven zodat u weet dat kwaliteit loont, en ook langer gedragen zal worden. Uiteindelijk bent u dan altijd goedkoper uit.

In ons assortiment hebben wij diverse merken zoals: Replika, D555, Kitaro, GCM-Sports, Aero, Kamro, Maxfort, North 56 enz enz. Door dit brede aanbod kunnen wij dus een grote variatie aanbieden in grote maten heren T-shirts. In onze winkel hangen er altijd meer dan 30 soorten ( bedrukte ) grote maten T-shirts op voorraad, natuurlijk is dit alles ook op onze website te vinden.

Biggymanskleding werkt alleen met leveranciers die goede katoen soorten aanbieden en gebruiken. Hierdoor is er dus altijd voldoende keuze in grote maten heren T-shirts, en zal uw T-shirt niet teveel krimpen na het wassen ( alle katoen soorten krimpen altijd iets ).

https://www.biggymanskleding.nl/nl/