Ace Magazine
Image default
Auto

Rijbewijs gehaald. En nu?

Je hebt jouw rijbewijs gehaald!

Na lang zwoegen tijden de rijlessen is het je dan eindelijk gelukt: je hebt jouw rijbewijs gehaald. Gefeliciteerd! Hoewel dit een moment is om trots te zijn op jezelf, komt er misschien ook een hoop op je af. De veiligheid die je voelde tijdens de lessen bij jouw rijschool in Tilburg, maakt plaats voor zelfstandigheid op de weg. Dit is natuurlijk hetgeen waar je voor hebt gewerkt en wat jij ook aankan (anders was je niet geslaagd) maar dit kan ook erg spannend zijn. Wat doe je als je niet zelfverzekerd de weg op kan?

De eerste kilometers zonder instructeur

Tijdens jouw rijlessen heb je al vele kilometers en uren gemaakt. Je hebt verschillende situaties meegemaakt qua weer en waarschijnlijk heb je ook op verschillende tijdstippen op de dag gereden. Toch blijft het spannend om voor de eerste keer zelf de weg op te gaan. Het is goed om dit zo snel mogelijk te doen zodat je het rijden nog beter onder de knie krijgt. Soms is het echter zo, dat je geen toegang hebt tot een auto. Misschien heb je zelf nog gen auto gekocht of is er niemand in jouw omgeving die een auto kan uitlenen. Jouw eerste rit laat dan lang op zich wachten waardoor jij misschien toch langzaam wat onzeker wordt. Tegen de tijd dat je de mogelijkheid hebt om te rijden, durf jij niet meer zo goed. Gelukkig is hier gewoon wat aan te doen door middel van onze opfriscursus van Verkeersschool Michael in Tilburg

Wij bieden vertrouwen

Bij onze rijschool in Tilburg helpen wij je graag verder. In een opfriscursus gaan we aan de slag met de zaken waar jij tegenaan loopt. Ben je bijvoorbeeld onzeker over parkeren, dan pakken we dit samen met jou aan. Vind jij het juist spannend om de drukke snelweg op te gaan? Ook geen probleem. Met een paar lessen oefenen zorgen wij dat jij weer het zelfvertrouwen terug krijgt om zelfstandig de weg op te gaan. Onze instructeurs zijn vanzelfsprekend zeer ervaren in het geven van rijlessen in Tilburg. Zij zullen goed kunnen opmerken waar jouw onzekerheid ligt, om jou vervolgens met geduld te helpen deze onzekerheden aan te pakken. Natuurlijk is het niet nodig om opnieuw een examen te doen, dit heb jij immers al behaald. Op het moment dat jij weer zeker bent van jouw rijvaardigheden en jij met een veilig gevoel de weg op kunt, is onze missie geslaagd.

https://www.vsmichael.nl/