Ace Magazine
Image default
Auto

Microvezeldoek; wat bepaalt de kwaliteit?

Microvezeldoek

Een microvezeldoek is een speciaal soort doek die veelzijdig wordt gebruikt. Het materiaal is voorzien van minuscule haakjes waar vuil en stof feitelijk ingehaakt wordt. Dit zorgt ervoor dat deze doek extreem efficiënt is in het schoonmaken van vuile en stoffige oppervlakken. Kwaliteit is in deze erg belangrijk. Hoe beter de kwaliteit des te beter is de structuur. Dit is uiteindelijk belangrijk voor de effectiviteit.

Ook speelt de kwaliteit een grote rol in de levensduur van de microvezeldoek. Goedkopere doeken uit de supermarkt of van budgetwinkels gaan gemiddeld 20-40 wasbeurten mee. Daarnaast zal de effectiviteit van de doek aan het einde van zijn levensduur al sterk zijn afgenomen. De netto levensduur is daarmee zeer kort. Als u echt kwaliteit wilt kiest u een doek van DEST Solutions. Deze bestaan uit een optimale combinatie van 70% polyester en 30% polyamide. Hiermee wordt een zeer hoge kwaliteit gegarandeerd en gaan deze ook 200 wasbeurten mee.

Microvezeldoek voor auto detailing

Omdat de kwaliteit van de DEST microvezeldoek zo hoog is kan deze zeer veelzijdig ingezet worden. Enkele voorbeelden zijn auto detailing, auto poetsen, wassen en diverse huishoudelijke taken. Het assortiment van DEST Solutions is zeer breed en heeft voor iedere toepassing de juiste variant.  Daarnaast wordt alles uit eigen voorraad geleverd en is het zelfs mogelijk om gratis af te halen in hun eigen magazijn in Nunspeet. Ook is direct advies mogelijk.

Naast het brede aanbod biedt DEST ook zakelijke condities voor bedrijven. Zo zijn er interessante staffelkortingen mogelijk op alle doeken. Daarnaast is het uiteraard ook mogelijk om als particulier elk denkbare microvezeldoek te bestellen. Denk bijvoorbeeld aan een polijstdoek, poleerdoek en de welbekende poetsdoek.  Dit gaat eenvoudig online via de webshop. U wordt netjes op hoogte gehouden van uw bestelling en ontvangt een track and tracé code wanneer deze onderweg is.

https://www.dest-solutions.nl/

Gerelateerde artikelen

Private Lease populairder dan ooit!

Direct pechhulp voor auto’s, maar dan zonder abonnement

Nieuwe banden voor een mooie prijs