Ace Magazine
Image default
Auto

Leaseauto: de Renault Trafic

Een bedrijfswagen leasen vraagt om een goede keuze maken. Je moet immers wel alles met de auto kunnen doen, waarvoor het nodig is. Maak dus eerst voor jezelf duidelijk aan welke eisen de wagen moet voldoen. Hoe groot moet de laadruimte zijn en wat ga je erin vervoeren? Hoeveel zitplaatsen heb je nodig? Moet de auto verhoogd worden? Een bedrijfswagen leasen die niet voldoet, is immers niet de bedoeling. Een mogelijkheid zou de Renault Trafic zijn. Deze wagen is te krijgen in diverse uitvoeringen, zodat er altijd wel één is die bij jou past.

Wat heeft de Renault Trafic te bieden?

De Renault Trafic leasen betekent een bedrijfswagen leasen die veel laadruimte biedt. Zo kunnen lange voorwerpen zelfs doorlopen tot onder de passagiersstoel, waardoor de lengte optimaal is.

De eventuele passagiersbank is opklapbaar, zodat er ook weer meer laadruimte gemaakt kan worden indien nodig. Er zijn ook extra accessoires leverbaar, zoals een imperiaal. Een trap of buizen vervoeren kan dus prima op het dak. Ook op het gebied van veiligheid biedt de Renault Trafic veel. Zo heeft de wagen een ‘Wide View- spiegel’ aan de passagierskant, waardoor de dode hoek minder is dan bij een normale buitenspiegel.

Wat is inbegrepen bij leasen?

In een lease contract zijn meerdere kosten opgenomen. Zo heb je zelf geen last meer van onderhoudskosten en hoef je niet achter pechhulp aan. Ook is er vervangend vervoer geregeld. Verzekeringen zijn automatisch met een lease auto afgesloten. Wegenbelasting betaalt eveneens de lease maatschappij. Je hoeft geen rekening meer te houden met afschrijvingen en heb je schade of gaat er iets kapot? Deze kosten vallen eveneens onder het contract. Brandstofverbruik binnen Nederland kan zelfs ook in het contract meegenomen zijn. Bedenk wel even of dit voor jouw situatie handig is. Het lease contract wordt daar immers duurder door, dus bekijk of deze kosten opwegen tegen jouw mate van gebruik

http://www.bestelbusleasen.com/super-deals/renault-trafic-leasen