Ace Magazine
Image default
Auto

Zelf een auto leasen misschien wel goedkoper

Bij een sollicitatiegesprek wordt tegenwoordig nog maar weinig gesproken over een auto van de zaak. Die vanzelfsprekendheid is voor veel werkgevers gedaald. Dat heel met een aantal factoren te maken. Ten eerste, de kosten voor het bedrijf. Iemand een auto van de zaak ‘geven’ is vaak duurder dan reiskostenvergoeding uitbetalen. Daarnaast blijkt dat het als particulier soms ook wel goedkoper kan zijn, dan via het werk. Een auto van de zaak is namelijk ook niet geheel gratis. Zeker niet als je ook nog in privé tijd gebruik maakt van de auto.

Veel voor weinig

Als je zelf een lease auto gaat aanschaffen, wil je eigenlijk zo goedkoop mogelijk. Daar tegenover staat dat je wel een goede auto wilt, die genoeg ruimte heeft en naar wens is. Zo kun je ervoor kiezen om je te verdiepen in verschillende merken en het leasen daarvan. Op internet vind je hier heel veel informatie over. Je kunt bijvoorbeeld zoeken op Citroen Berlingo leasen als dat een auto is die aan je wensen voldoet. Voordat je bij de dealer binnenstapt kun je je dus al verdiept hebben in een prijs en merk of misschien zelfs wel een model. Daarmee kun je voorkomen dat je overgehaald wordt om voor een bepaald merk of model te gaan, terwijl daar eigenlijk je voorkeur niet ligt.

Alles in een

Bij het aanschaffen van een auto krijg je te maken met allemaal lasten waar je je in moet gaan verdiepen, zoals wegenbelasting. Wanneer je gaat leasen, schaf je een auto aan waarbij alles voor je geregeld wordt. Het heeft dus erg veel voordelen. Net als dat er fiscale voordelen zijn die je hebt bij het leasen van auto’s en bij pech kun je rekenen op een vervangende auto, zonder dat je dit ingewikkeld moet regelen. Dat wordt gedaan door de maatschappij waar je je auto leaset.

http://www.bedrijfsbusleasen.nl/super-deals/citroen-berlingo-leasen