Ace Magazine
Image default
Auto

Goedkoop auto leasen tot € 200

 Om u een idee te geven wat goedkoop auto leasen u voor mogelijkheden geeft bij Autoleasecentrale nemen we graag een aantal opties met u door. Bijvoorbeeld door te kijken naar beschikbare leaseauto’s met een vanaf-prijs tot € 200. Daarbij geven we direct maar even aan dat heet hier een “vanaf-prijs” betreft. Bent u geïnteresseerd in een bepaald model dan raden we u aan om een op maat gemaakte offerte op te vragen. Genoemde modellen en mogelijkheden zijn dan ook vooral bedoeld om een idee van de mogelijkheden te krijgen.

Goedkoop auto leasen: € 200; 18 stuks

Leaseauto’s met een vanaf-prijs tot 200 euro zijn er meer dan u misschien in eerste instantie denkt. Eigenlijk hebben de meeste bekende merken wel een auto die bij ons in deze categorie valt. of u nu het liefst een Duitse auto rijdt, of toch liever een Japanner of een Fransman; keuze genoeg! In totaal kunt u bij ons kiezen uit 18 leaseauto’s met een vanaf-prijs onder de 200 euro. speciale aandacht verdient toch wel de Skoda Citigo, ten minste als u goedkoop auto leasen zeer letterlijk neemt. Dit wagentje heeft bij ons de laagste vanaf-prijs (143 euro) en is in feite het bewijs dat leasen ook met een kleine beurs mogelijk is.

Maak uw keuze

De Volkswagen UP!, de Toyota Aygo, de Citroën C1 of de Ford KA; slechts enkele voorbeelden van auto’s die geproduceerd worden door echte topfabrikanten, maar tegelijkertijd financieel zo bereikbaar zijn dat het bijna niet te geloven is. Al de genoemde modellen hebben een vanaf-prijs die onder de 200 euro ligt. We kunnen begrijpen dat u zulke concurrerende prijzen het liefst zwart op wit ziet. Geen enkel probleem! Een offerte is zo verstuurd. Overigens geldt dat voor alle modellen, ook de duurdere. Dan hebben we het nog niet eens gehad over alle service (zoals pechhulp e.d.) die u bij Autoleasecentrale mag verwachten!

http://www.goedkoopautoleasendirect.nl/