Ace Magazine
Image default
Auto

Lease auto BMW

Een lease auto aanschaffen is een stap waar u als ondernemer best wel even over na mag denken. Wat is uw budget voor de lease auto, hoeveel auto’s hebt u nodig voor uw organisatie en welk merk lease auto zou u graag tot uw beschikking willen hebben? Een relevante vraag die dan nog niet eens beantwoord is heeft te maken met de bijtelling. Een fiscaal aspect dat zeker niet mag worden onderschat. Dit laatste punt verdient wat extra aandacht nu we weten dat per 1 januari 2016 de wet- en regelgeving met betrekking tot dit onderwerp wordt aangescherpt. Bent u bijvoorbeeld geïnteresseerd in een lease auto van het merk BMW dan is het wel zo handig dat u enig zicht heeft op de geldende bijtellingspercentages.

Lease auto BMW

Een idee krijgen van de emissiewaarden van een BMW is nog niet zo heel gemakkelijk. Dat komt omdat de keuze die u bij Autoleasecentrale hebt bijzonder divers is. Ons aanbod van BMW’s is namelijk nogal ruim. Om toch wat relevante voorbeelden te geven pikken we er hier even twee modellen uit die u bij ons kunt leasen. Hebt u vragen over andere modellen van BMW of een lease auto van een ander merk dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen voor verdere informatie.

BMW 1 serie en BMW X5

De twee BMW-modellen waarvan we hier de co2-emissie bespreken wijken nogal af van elkaar. De BMW 1 serie is nog behoorlijk bescheiden (en ook een stukje goedkoper), de BMW X5 is een behoorlijk bakbeest in een wat hogere prijsklasse. Een aantal modellen uit de BMW 1 serie (bijvoorbeeld de 114d 3-deurs) hebben een co2-uitstoot die met gemak onder de 110 gram per kilometer blijft. Dat betekent dat deze lease auto’s in 2015 in de categorie 20 procent bijtelling vallen. In 2016 wordt dit percentage iets verhoogd naar 21 procent. Kiest u als lease auto liever voor de stoere en grote BMW X5 dan stoot u meer co2 uit. Het bijtellingspercentage bedraagt zowel in 2015 als 2016 25 procent.

http://www.leaseautocentrale.nl/