Ace Magazine
Image default
Auto

Citroën bedrijfsauto leasen

Als ondernemer komt u in veel gevallen onherroepelijk voor de vraag te staan: “moet ik niet een keer een bedrijfsauto leasen?”. Een hele logische vraag, zeker wanneer de werkzaamheden in uw bedrijf met zich meebrengen dat een bestelbus of ander type bedrijfswagen noodzakelijk is. Stel u hebt een schildersbedrijf: de ladders en stijgers passen alleen in een bedrijfsauto en niet in een personenauto. Kortom, een bedrijfsauto leasen past helemaal binnen het ondernemerschap en Autoleasecentrale helpt u daar natuurlijk graag mee. Bijvoorbeeld door u de mogelijkheid te bieden een Citroën bedrijfsauto te leasen.

Welk model bedrijfsauto leasen?

Weet u zeker dat u voor een Citroën wilt gaan? Dan moet u natuurlijk wel het juiste model bedrijfsauto leasen. Een Citroën Jumpy is namelijk weer heel wat anders dan een Citroën Berlingo, en een Citroën Jumper is weer totaal niet te vergelijken met de Citroën Nemo. Een bedrijfsauto leasen is dus het maken van de juiste keuze. Komt u er zelf uit? Prima! Wilt u graag wat nuttig advies? Ook prima! Wij helpen u graag! Welke bedrijfsauto u ook wilt leasen, één ding is zeker: bij Autoleasecentrale hebt u een ruime keuze. Voor wie denkt dat een bedrijfsauto leasen bijna niet te betalen is hebben we trouwens nog een verrassing in petto! De prijzen die wij rekenen voor wie een bedrijfsauto wil leasen zijn bijzonder laag. Zo is de Citroën Nemo bij ons al te leasen vanaf 210 euro! De Citroën Berlingo valt in dezelfde prijsklasse.

Bedrijfsauto leasen zakelijk

Een bedrijfsauto leasen voor uitsluitend zakelijk gebruik? U kunt uzelf een hoop administratie besparen. Aangezien een bedrijfsauto in veel gevallen niet voor privéritjes wordt gebruikt kunt u voor uw werknemers namelijk een “verklaring uitsluitend zakelijk gebruik bestelauto” aanvragen bij de belastingdienst. Dat scheelt een hoop gedoe omdat de kilometeradministratie voor het betalen van de bijtelling niet hoeft te worden bijgehouden

http://www.bedrijfsautoleasendirect.nl