Ace Magazine
Image default
Auto

Auto leasen zakelijk

Het leasen van een auto kan op veel verschillende manieren. Over het algemeen is zakelijk leasen het meest aantrekkelijk. Zeker wanneer het gaat om auto’s die niet direct ook voor privégebruik bestemd zijn. Je hoort namelijk weleens dat zakelijk leasen duur is, maar dan gaat het vooral om een auto van de zaak die je ook als gezinsauto gebruikt. Wanneer jij, of je werkgever, een auto leaset die alleen voor zakelijk gebruik is, dan kan het zeker een aantrekkelijke optie zijn. Dit hangt wel van een aantal zaken af. Bijvoorbeeld welke auto je kiest en wat je er zakelijk mee wilt doen.

Een bedrijfsauto

Bij het leasen van auto’s voor zakelijk gebruik wordt al snel gedacht aan voertuigen voor de baas of voor het management. Grote dure auto’s die vooral goed zijn voor het voorkomen. Toch is het juist ook zo dat bedrijfsauto’s leasen een goed idee kan zijn. Wanneer je een auto zoekt met veel laadruimte kan je bijvoorbeeld denken aan Ford Transit lease. Deze bedrijfsauto heeft een laadruimte van acht kubieke meters. Dat maakt hem één van de grootste bedrijfswagens die er op de markt te vinden is. Bovendien kan je met een Transit nog veel meer voordelen hebben dan alleen de laadruimte.

Modern

De Ford Transit is al heel lang op de markt. Daardoor is hij dus al heel ver doorontwikkeld. In nieuwere modellen zitten allerlei technologische snufjes. Denk bijvoorbeeld aan allerlei assistentiesystemen. Zo kan je als rijder nog gemakkelijker door het verkeer manoeuvreren. Maar wat vooral ook belangrijk is, hij is zeer comfortabel. Dit is een belangrijke reden waarom veel mensen kiezen voor de Transit als bedrijfswagen. Zo zit je dus veilig, maar ook comfortabel tijdens de vele uren die je op de weg moet doorbrengen. Dit zijn allemaal zaken die je moet overwegen als je een leaseauto kiest.

https://www.zakelijkautoleasen.nl/