Ace Magazine
Image default
Auto

Zakelijk leasen goed voor de portemonnee

Zakelijk leasen kan voor jouw portemonnee zeer voordelig zijn. Bovendien ervaar je onderweg minder zorgen en stress. Als je elk jaar minder dan vijfhonderd kilometer reist voor je onderneming, is leasen perfect voor je. Natuurlijk spelen ook persoonlijke wensen een rol in het kiezen voor een auto van een leasemaatschappij. Door vooraf de opties te bekijken, weet je beter of leasen goed bij jouw situatie past. Zo kan het in jouw werksituatie zeker financieel veel voordeel opleveren wanneer je kiest voor het leasen van een auto voor je onderneming. Het kan dan praktisch zijn van tevoren alle opties goed door te nemen. Het aantal kilometers dat je rijdt is bij iedereen anders en dat maakt leasen een persoonlijke keuze.

Met zakelijk leasen ben je comfortabel onderweg  

Zorgeloos onderweg zijn kan met het leasen van een auto. Je bent namelijk niet verantwoordelijk voor het regelen van de reparaties en het onderhoud aan de auto. Dit wordt door de leasemaatschappij gedaan. Ook wegenbelasting zit bij de maandelijkse huurprijs inbegrepen. Toch zijn er bij het leasen wel een paar regels die betrekking hebben op werknemers die een auto leasen via de werkgever. Er zijn wel extra kosten bovenop het salaris. 25 procent van de cataloguswaarde van de leaseauto moet worden opgeteld bovenop het salaris. Hierdoor houden werknemers een netto salaris dat minder hoog is. Het is prettig om dit vooraf te weten zodat je een goede inschatting kan maken of leasen voor jou de beste optie is.

Zakelijk leasen praktisch en zorgeloos

elektrisch lease auto kan een perfecte oplossing zijn voor het reizen tijdens je werkzaamheden. Geen zorgen meer over onnodige kosten voor onderhoud en reparaties. Ook bespaar je met online leasen op overheadkosten, deze kosten zijn namelijk hoger bij de dealer.

https://elektrischleaseauto.nl/