Ace Magazine
Image default
Auto

Auto kopen tips

Ik werk in de auto-industrie en een vraag die me keer op keer wordt gesteld door vrienden en familie is:

“Wat is de beste manier om goede tweedehands auto’s te vinden?

Velen van ons kozen ervoor om gebruikte auto’s te kopen. Het kan heel logisch zijn. Zoals u weet, kunnen nieuwe auto’s tot 30% van hun waarde verliezen in de eerste 2 jaar. Als je die nieuwe auto te snel moet verkopen, heb je al dat geld verspild.

Het enige probleem is dat het kopen van gebruikte auto’s een mijnenveld van fouten kan zijn. Je moet je spullen weten. Je hebt ook scherp verstand nodig en om de valkuilen te begrijpen. De waarheid is dat we niet allemaal monteurs zijn en dat we niet allemaal het oog hebben om het slechte te kennen van de goede gebruikte auto.

Vandaag deel ik enkele stappen en trucs die de kansen vergroten dat je een goede keuze maakt. Er is veel te weten over gebruikte auto’s, maar met de volgende ideeën ben je goed op weg.

Waarom goede tweedehands auto’s kopen?

Profiteer van de afschrijving. Wanneer u een gebruikte auto koopt, die een paar jaar oud is, heeft u uzelf het waardeverlies van 20% -30% op die auto bespaard. Iemand anders heeft dat voor je betaald. Je hebt het risico verkleind om jezelf financieel in die auto te begraven. Als u om een ​​of andere reden de auto eerder dan gepland opnieuw moet verkopen, bevindt u zich in een veel betere positie.

Kies maar! Wanneer u gebruikt koopt, zijn er veel verschillende dingen die de prijs kunnen beïnvloeden. Je hebt veel meer opties op het gebied van model, merk, leeftijd, kilometerstand. Je hebt de mogelijkheid om een ​​auto te kopen die je normaal niet kon betalen als deze gloednieuw was. Je kunt echt elk budget instellen en winkelen met dat budget. U kunt letterlijk $ 2.000 of $ 200.000 uitgeven aan een gebruikte auto. Elke stad is rijp met een uitgebreide selectie gebruikte auto’s in goede staat.