Ace Magazine
Image default
Dienstverlening

KPN storing? Bel de Klantenservicetelefoon met nummer 0906-1850

Bent u klant bij KPN en heeft u last van een storing? Bij een KPN storing kunt u contact opnemen met de klantenservice. Een eenvoudige weg om bij de klantenservice van KPN te komen is via de Klantenservicetelefoon. De Klantenservicetelefoon is een dienst die van heel veel bedrijven de nummers van de klantenservice paraat heeft waardoor u snel contact heeft met het desbetreffende bedrijf. De Klantenservicetelefoon maakt het u dus makkelijk! Bel het nummer 0906-1850 en u krijgt een medewerker aan de telefoon die u verder helpt.

Los met behulp van KPN uw storing op

Heeft u problemen met uw netwerk en vermoed u een storing bij KPN? Dan kunt u eenvoudig zelf checken of het gaat om een actuele storing bij u in de buurt. Op de website van KPN kunt u eenvoudig uw postcode en huisnummer invullen en u weet vervolgens met 1 druk op de knop of er inderdaad een storing is. Is er een storing in uw omgeving? Dan wordt deze vaak binnen een uur opgelost. Geeft de website geen storing aan? Dan is de kans groot dat er een probleem is met uw eigen router of netwerk. Vaak is het al voldoende om de router, mobiele telefoon of TV te herstarten. Verhelpt het herstarten van het apparaat de storing niet? Dan kunt u via een stappenplan op de website van KPN de storing oplossen of de klantenservice van KPN bellen.  

Ook bij een storing van Ziggo helpt de Klantenservicetelefoon u

Heeft u last van een storing van Ziggo? Ook dan kunt u de Klantenservicetelefoon raadplegen. U krijgt een vriendelijke medewerker aan de telefoon die er voor zorgt dat u wordt doorverbonden met de juiste afdeling. De medewerker weet precies bij welke afdeling u moet zijn als u last heeft van een storing bij Ziggo. U hoeft dus geen lang keuzemenu meer te beluisteren om uit te zoeken bij welke afdeling u moet zijn. Heeft u ondanks de hulp de storing niet weten te verhelpen dus heeft u een monteur nodig? Ook dan kunt u via de Klantenservicetelefoon doorverbonden worden om een afspraak te maken met een monteur.

https://www.klantenservicetelefoon.nl/