Ace Magazine
Image default
Adverteren

Bierglazen online kopen

Heerlijk met een biertje in uw handen op een vrijdagavond om samen met uw familie- en vrienden het naderende weekend weer in te luiden. Ziet u het al voor u? Dat is toch heerlijk! Alleen weten wij ook allemaal dat een biertje het lekkerst is uit een bierglas. Maar wat is er nu belangrijk aan een glas? Veel mensen onderschatten dat toch nog. De bierkenners uit België zijn bijvoorbeeld heel erg gehaaid hierin. Als een van hun personeelsleden in een café bijvoorbeeld het verkeerde glas gebruikt, moeten zij een biertje van het huis geven en krijgen zij een fikse waarschuwing. Het belangrijkste aan een bierglas is dat het drankje de ruimte heeft om zogenaamd ‘wakker’ te worden. Als dat kan, zal de smaak en geur van uw favoriete bier worden geoptimaliseerd. Waarom vinden veel mensen dit onzin? Dat terwijl zij wel dondersgoed weten dat je wijn ook niet uit een frisdrankglas kan drinken, dat dit niet ten goede komt aan de smaak.

Bierglazen uitzoeken op smaak

Weet u meer over het belang van een perfect bierglas om uw favoriete drankje nog beter te laten doen smaken? Dan bent u eindelijk in staat om ons assortiment eens goed te bekijken. Wij beschikken over een breed assortiment aan diverse bierglazen, die elke merk bier op zijn of haar manier kunnen optimaliseren in smaak en geur. Nieuwsgierig geworden? Neem dan snel een kijkje in onze webshop en bestel binnen no-time uw favoriete glas.

Bierglazen veilig betalen

Veel mensen blijven het toch eng vinden om online te bestellen. Het is immers ook eng. Je weet nooit van tevoren of je de producten wel in nette staat zal ontvangen en of je geld wel in goede handen is. Bij ons proberen wij het klantengemak op de eerste plaats te zetten. Vandaar dat wij altijd een veilige betaalmethode aanbieden, wij beschikken over 3 methodes: Afterpay, bankoverschrijving of via iDeal. Met Afterpay bepaalt uzelf wanneer u betaalt en hoeft u pas te betalen als u alle spullen binnen heeft. Dat is pas echt makkelijk.