Ace Magazine
Image default
Adverteren

Waarom kiezen voor gevelreclame?

Gebruikt u al gevelreclame voor uw bedrijfspand in Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven of Utrecht? Nee? ’Waarom kiezen voor gevelreclame?’ is een vraag die u zich als ondernemer vast wel eens afgevraagd heeft. Tegenwoordig kunt u op veel verschillende manieren reclame maken en uw potentiële klanten bereiken. Door te kiezen voor gevelreclame, kunt u met gebruik van uw eigen bedrijfspand nieuwe klanten aantrekken. Makkelijk, toch?

In dit artikel vertellen we u meer redenen om ook te investeren in gevelreclame. Graag geven we u meer inzicht in de voordelen die gevelreclame met zich mee brengt!

1. Uitstraling van het pand

Door te kiezen voor gevelreclame, slaat u 2 vliegen in een klap. U maakt tegelijkertijd reclame met uw eigen pand en u steekt het uiterlijk van het pand in een nieuw jasje. Op die manier creëert u dus herkenbaarheid voor mensen van buitenaf en krijgt het pand wat opfrissing. Het geeft immers meer leven aan het gebouw. Daardoor zal het gebouw en dus de reclame-uiting meer opvallen.

2. Gemakkelijk verwisselbaar

Nog een groot voordeel van investeren in gevelreclame, is het feit dat de gevelreclame makkelijk aan te brengen en weer te verwijderen is. Wanneer u uw pand tijdelijk wilt gebruiken als reclame-uiting kan dat dus ook! De reclame-uiting is immers heel makkelijk weer te verwijderen. U zit helemaal nergens aan vast.

3. Dag en nacht goed zichtbaar

Heeft u een voorkeur voor gevelreclame die verlicht is? Wanneer u daar voor kiest, is de gevelreclame dankzij de verlichting dag en nacht goed zichtbaar. Hoe zonde zou het immers zijn om te investeren in gevelreclame die niemand kan zien zodra het donker wordt? Kiezen voor verlichte gevelreclame = kiezen voor gevelreclame die dag en nacht zijn werk doet. 24/7! Daardoor heeft de reclame dus nog meer impact dan hij al had!

4. De mogelijkheden zijn eindeloos

De mogelijkheden van gevelreclame zijn echt eindeloos! Zo kunt u ervoor kiezen om een spreuk aan te brengen aan de gevel van het pand, of juist alleen het logo van het bedrijf. U kunt onder andere kiezen voor speciale sign letters, doeklichtbakken, neon verlichting of een andere vorm van gevelreclame. En ook op het gebied van kleuren en afmetingen zijn de mogelijkheden uiteraard eindeloos!

5. Relatief betaalbare manier om reclame te maken

Wist u dat dit een relatief goedkope manier is om reclame te maken? Het is natuurlijk even een investering die u moet doen, maar het zorgt er tegelijkertijd ook voor dat uw bedrijf alle dagen van de week dag en nacht zichtbaar is voor mensen die uw pand passeren of bezoeken. Doordat u ook voor ledverlichting kunt kiezen, bespaart u veel energie. En van die gevelreclame heeft u jarenlang plezier!

Ook investeren in gevelreclame?

Wilt u ook investeren in gevelreclame? Neem dan eens een kijkje op de website van Benelux Sign Systems. Dit bedrijf biedt vele mogelijkheden en is specialist in neon verlichting en gevelreclame. Daarnaast kunt u natuurlijk ook altijd contact opnemen om meer informatie in te winnen. De mogelijkheden zijn bij dit bedrijf immers echt eindeloos!

https://www.beneluxsign.nl/