Acemag

Wat is een entresolvloer?

Tegenwoordig hoort men steeds vaker over een entresolvloer. Maar wat is een entresolvloer precies en waarom is het een goede keuze om te investeren in zo’n vloer? Dit is een zelfdragende vloer die als het ware tussen twee verdiepingen of etages in wordt gebouwd. U kunt het dus als het ware zien als een tussenverdieping, letterlijk en figuurlijk.

Ideaal voor gebruik in onder andere magazijnen en opslagpanden. U krijgt immers meer ruimte in het bedrijfspand! In dit artikel vertellen we meer over wat een entresolvloer precies is, in welke gevallen hij nuttig is en waar u deze kunt aanschaffen. Lees vooral verder!

Mezzanine, verdiepingsvloer of tussenvloer

Een entresolvloer wordt ook wel een mezzanine, verdiepingsvloer of tussenvloer genoemd en is dus een vloer die tussen twee etages in wordt gebouwd. Heeft u ruimte tekort in de opslag of in het magazijn en wilt u de capaciteit vergroten?

Kies dan voor een entresolvloer. Dit is een constructie de bestaat uit meerdere onderdelen. Waaronder een kinderbalken, een bevloering, afstandhouders, hoofdbalken, kollommen en nog meer onderdelen. Aan deze constructie kunt u nog allerlei onderdelen naar wens toevoegen.

Ideale oplossing bij ruimtekort

Entresolvloeren zijn de ideale oplossing voor ondernemers die ruimte tekort komen in de opslagruimte of het magazijn. Wanneer u aan uitbreiden denkt, denkt u waarschijnlijk al gauw aan verhuizen naar een ander pand of het uitbouwen van het huidige pand. Dat is wanneer u kiest voor een entresolvloer niet meer nodig. U komt geen ruimte meer tekort.

Extra ruimte in de hoogte

Entresolvloeren zorgen voor extra ruimte in hetzelfde pand. Niet in de breedte, maar in de hoogte. Wanneer u slim in de hoogte werkt, kunt u de ruimte binnen het magazijn of de opslag zo optimaal mogelijk benutten. In het magazijn of de opslag van uw bedrijf is het plafond waarschijnlijk zo hoog dat er genoeg ruimte is voor een extra verdieping. Zonde om die ruimte niet te benutten, toch?

Extra veilig

Wist u dat een entresolvloer ook extra veilig is? Torenhoge stellingen in een magazijn kunnen zorgen voor onveilige situaties. Stel u voor dat een medewerkers iets van de bovenste plank van een stelling nodig heeft en lelijk ten val komt. Door extra ruimte te zorgen zijn torenhoge stellingen niet meer nodig. De verdiepingsvloer is muurvast en zorgt ervoor dat u minder risico’s loopt op allerlei soorten bedrijfsongevallen en beschadigde goederen.

Nieuwsgierig geworden?

Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden die een entresol in uw situatie voor u en uw bedrijf kan betekenen? En wilt u ook meer capaciteit in de bestaande ruimte? Neem dan contact op voor meer informatie of neem een kijkje op de website van Noordrek. Op deze website kunt u helemaal zelf een entresolvloer samenstellen, om vervolgens een offerte aan te vragen.

Zodoende kunt u heel gemakkelijk helemaal zelf bepalen hoe uw entresolvloer er uit komt te zien. En wanneer u in de tussentijd een vraag heeft over de mogelijkheden neemt u gewoon even contact op. De medewerkers van dit bedrijf helpen u met veel plezier verder.

https://www.noordrek.nl/