Ace Magazine
Image default
Zakelijk

Office migratie training

 

Veel bedrijven werken met software, die veel mogelijkheden heeft. Zonder software kun je eigenlijk niets met een computer en vooral als je veel werknemers hebt, die allemaal gebruik maken van pc’s, is het belangrijk dat je goede software installeert op de pc’s. Office is bijvoorbeeld een pakket met software, waar je veel mee kunt. Het bevat programma’s als Word, Excel en PowerPoint, programma’s die erg nuttig kunnen zijn in het bedrijfsleven. Er wordt regelmatig nieuwe software uitgebracht en een Office migratie training kan dan erg handig zijn. Een Office migratie training is een training, waarin de werknemers leren hoe ze kunnen omgaan met een nieuwe versie van de gebruikte software.

De voordelen van een Office migratie training

Microsoft Office wordt eens in de zoveel tijd vernieuwd en er wordt dan een nieuwe versie uitgebracht. Wanneer de software die het bedrijf gebruikt veroudert, kan het verstandig zijn over te stappen op een nieuwere versie. De werknemers zijn echter gewend aan de oude versie en daarom kan een Office migratie training erg handig zijn. In een Office migratie training wordt de nieuwe software uitgelegd en wordt de nadruk gelegd op de belangrijkste verschillen tussen de oude en de nieuwe versie.

Productieve werknemers

Werknemers die veel werken met computers en de software van Office, kunnen na het overstappen op een nieuwe versie veel baat hebben bij een Office migratie training. Je wilt natuurlijk dat je werknemers zo productief mogelijk zijn en zo efficiënt mogelijk werken. Door ze een Office migratie training te laten volgen zorg je ervoor dat ze op de juiste manier gebruik kunnen maken van de software, waardoor ze productiever worden. Dit is natuurlijk altijd goed voor je bedrijf, dus kun je het beste direct een training regelen als je bent overgestapt op een nieuwere versie van de software.

http://www.academy4-officemigratie.nl/trainingen/