Ace Magazine
Image default
Bedrijven

Taaltraining op uw werk

Het volgen van een zakelijke taaltraining is de beste manier om uw taalkennis een boost te geven, zodat u zich zelfverzekerder voelt binnen uw functie bij een internationaal bedrijf. Wanneer u een taalcursus volgt voor uw werk, dan wilt u wel graag dat dit een effectieve cursus is die gemakkelijk te combineren is met uw werk. Daarom kunt u voor de beste zakelijke taaltrainingen terecht bij The Square Mile. Wij houden rekening met het feit dat u het druk heeft en efficiënt wilt kunnen leren. Daarom maken wij uw zakelijke taalcursus op maat. 

Waarom The Square Mile? 

Ons taalinstituut heeft zich speciaal toegelegd op het ontwerpen van taalcursussen voor de zakenwereld. Er zit een groot verschil tussen het volgen van een taalcursus Frans voor de lol of voor uw werk. Tijdens uw zakelijke taaltraining wilt u bijvoorbeeld graag jargon onder de knie krijgen en leren hoe u bepaalde ideeën onder woorden kunt brengen. U wilt misschien wel leren presenteren, of zakelijke mails op kunnen stellen. Met dit soort factoren houden we bij The Square Mile rekening. Wij verwerken uw specifieke leerdoelen in uw taalcursus, zodat deze volledig aangepast is op uw situatie. U haalt op die manier het beste uit uw taalcursus.

Trainers met kennis en ervaring

Het is belangrijk dat degene die uw cursus zakelijk Duits geeft, kennis heeft van uw branche en natuurlijk van de Duitse taal. Daarom zijn onze trainers native speakers met ervaring op verschillende vlakken in de zakenwereld. Of u nu een technische of juridische taalcursus nodig heeft, onze taaltrainers weten waar ze over praten. U kunt altijd uw wensen en verwachtingen aan uw trainer kenbaar maken en hij of zij staat steeds voor u klaar om vragen te beantwoorden of extra begeleiding te geven. Kijk voor alle mogelijkheden eens op de website van The Square Mile of neem contact met ons op.

http://www.thesquaremile.nl/