Ace Magazine
Image default
Gezondheid

Donkere vlekken onder ogen

Donkere vlekken onder ogen

Donkere vlekken onder de ogen, eigenlijk doe je er niks tegen. Althans dit is de gedachte gang al vele jaren. Echter is het anno 2015 heel anders. Nu is het een trend om je op gebied als het uiterlijk piekfijn uit te dossen. Helaas maakt bijna iedere vrouw 1 duidelijke fout. Men weet niet waardoor donkere kringen en wallen ontstaan en ook niet hoe het op een mooie betaalbare manier te verminderen. Wij gaan u daarom voorzien van tips en advies.

De nadelen van donkere vlekken onder de ogen

Het uiterlijk is voor iedere vrouw erg belangrijk. De huid onder en rond de ogen is echter lastig te bespelen. Wanneer je last hebt van donkere vlekken onder en rond de ogen dan gaat je uitstraling er meestal op achteruit. Dit komt omdat je een minder spontane en vaak vermoeide uitstraling krijgt. Dit geeft daarom absoluut een vertekend beeld gezien u zich waarschijnlijk kip lekker voelt. Hierdoor ontstaat bij vrouwen toch enige vorm van onzekerheid, en dit is natuurlijk erg jammer.

Hoe ontstaan donkere vlekken en kringen bij de ogen

Donkere kringen ontstaan door diverse oorzaken. De hoofdoorzaken blijven door blootstelling aan uv straling. Daarnaast is het natuurlijk ook een feit dat door leeftijd en ongezond eten en onvoldoende slapen over een langere periode de conditie rond je ogen achteruit gaat. Gelukkig is er wel een oplossing om de donkere gloed rond je ogen te verlichten.

Hoe kan ik de donkere vlekken verminderen

Wanneer je toch je looks stralender wilt maken, is het mogelijk om middels Skinlight crème in ongeveer 3-5 weken de het donkere pigment week na week te verlichten. Je kunt Skinlight eenvoudig via de online webwinkel bestellen. Vandaag besteld betekend vaak al morgen in huis.

https://skinlight.nl/blog/