Een microblading training in Utrecht in 2 dagen

Een microblading training in Utrecht in 2 dagen

  • augustus 5, 2020
  • 0 comments

Omdat er steeds meer vraag is naar microblading is er een microblading training in buurt Utrecht opgestart om de schoonheidsspecialiste deze extra kunst te kunnen leren zodat ze dit ook in de salon kunnen aanbieden aan de klanten. Nu meer dan twee jaar wordt de microblading training in Utrecht met succes gegeven. Veel mensen die de training volgen hebben het veel aan gehad en voorzien hun klanten nu van deze extra dienst en hebben er veel plezier van. De microblading training in Utrecht wordt gegeven door twee professioneel specialisten op het gebied van microblading. Het duurt maar 2 dagen en hierin leer je ontzettend veel en zal je alle kneepjes van het vak wel voorbij zien komen. 

Een terugkomavond na een aantal weken

6 weken na de microblading training in Utrecht kom je terug om nogmaals te kijken of je nog steeds in staat bent datgene te doen wat je 6 weken daarvoor hebt geleerd tijdens de twee daagse microblading training in Utrecht. Het is op een avond en je kunt zelf kijken of je dan beschikbaar bent. Mocht je dat niet zijn, dan kan je een andere avond inplannen waarbij er nogmaals wordt gekeken naar je vaardigheden op dat gebied. De groepen waaraan de microblading training in Utrecht gegeven wordt zijn zeer klein, zodat je op een goede manier aandacht krijgt. 

Online training na afloop van de microblading training in Utrecht

Er wordt na het afronden van de microblading training in Utrecht nog 2 maanden lang een online training aangeboden, waarin je alles terug kunt kijken en kunt oefenen met filmpjes die daarin staan verwerkt. Ook kun je in die periode nog allemaal vragen stellen die je dan hebt met betrekking tot de microblading training in Utrecht. Je wordt hierin nog goed begeleidt, zodat je dit in de praktijk kunt toepassen.