Ace Magazine
Image default
Woning en Tuin

Grootste Jacuzzi showroom in Nederland

Voor het bekijken, uitzoeken en testen van een Jacuzzi, ook wel bekend als een spa of bubbelbad, hoeft u niet langer meer te zoeken naar een geschikte aanbieder of showroom. Vanaf 2 mei 2015 kunt u, voor een betaalbare, topkwaliteit Jacuzzi namelijk terecht in de nieuwe showroom van Sunspa Breda. Deze showroom is namelijk de grootste Jacuzzi / Zwemspa / Sauna showroom van heel het Zuiden van Nederland.

Zo vindt u in de showroom van Sunspa Breda werkelijk een groots aanbod Jacuzzi modellen. Van Jacuzzi’s van het eigen Sunspa merk tot Jacuzzi’s van FOX Spas en MySpa. Allen topkwaliteit baden voor ultieme ontspanning, een goede gezondheid en uiteraard plezier voor jong en oud.

De bubbelbad modellen uit ons assortiment onderscheiden zich ten opzichte van andere bubbelbaden door allereerst de kwaliteit. Alle onderdelen van de spa zijn namelijk afkomstig van gerenommeerde topmerken / topfabrikanten van Amerikaanse komaf. Zo is het besturingssysteem en ozonator van Balboa Water Group en de acryl kuipen van het merk Arisctech, marktleider als het gaat om Jacuzzi kuipen.

Ook alle accessoires en opties zijn van topkwaliteit, met een garantie tot wel 5 jaar. Denk hierbij aan de cover, speakers, LED verlichting en pompen.

Naast de nieuwste Jacuzzi modellen heeft Sunspa Breda ook een eigen outlet. Deze outlet is zelfs de eerste en grootste echte Jacuzzi outlet van Nederland. Hier vindt u oudere modellen die tegen absolute outlet prijzen worden aangeboden. Dezelfde kwaliteit tegen een nog lagere prijs dan normaal.

Naast ons bubbelbad aanbod hebben tevens uiteenlopende sauna modellen tentootgesteld staan. Van binnensauna’s tot infraroodsauna’s, combi sauna’s tot barrelsauna’s. Ook al onze sauna’s zijn afkomstig van de beste merken op de markt. Denk aan Full Spectrum, Health Wave, New Trend, Almost Heaven en Dr. Kern.

http://www.sunspabenelux.nl