Ace Magazine
Image default
Zakelijk

Nog meer relaxen met een Intex Jacuzzi

De beste voor de hand liggende opblaasbare jacuzzi’s zijn van Intex. Voor de Nederlandse markt is dit het merk om voor te kiezen. Maar wat krijg je daar allemaal bij? Niet alleen een opblaasbad, maar het zijn vooral de extra accessoires die het relaxen met een jacuzzi Intex compleet maken.

 

Accessoires die volledige ontspanning bieden

 

Een opblaasbare jacuzzi is een geweldige manier om thuis te genieten van een jetstream  ervaring. Een groot voordeel is de betaalbare prijs. Een opblaasbare jacuzzi Intex is eenvoudig van constructie en bevat geen zitplaatsen of hoofdsteunen. Daarom zijn extra accessoires zo populair bij de klanten. Het is bijvoorbeeld heel gebruikelijk dat klanten zitjes  of een jet massage kopen die passen bij de jacuzzi’s van Intex.

 

“De meeste opblaasbare Intex jacuzzi’s zijn niet ontworpen met ingebouwde zitplaatsen en hoofdsteunen”

 

Om het maximale uit je jacuzzi te halen moet je comfortabel zitten anders kun je niet genieten van je jacuzzi belevenis. Als je niet comfortabel zit op de bodem van de jacuzzi, of je wil wat hoger zitten en je hoofd achterover laten leunen, dan zal een aparte jacuzzi zitje en hoofdsteun van Intex heel handig blijken te zijn.

 

Je zult het geweldig vinden! Heb je al ooit in een jacuzzi gezeten zonder zitje? Vaak staat het water tot aan je nek en is je haar doorweekt. Zelfs als je een gemiddelde lengte hebt, is een zitje niet alleen essentieel, het is ook een coole accessoire dat je jacuzzi ervaring naar een hoger niveau zal tillen. Het is comfortabel en weegt perfect mee. Als je een opblaasbare Intex jacuzzi koopt, moet je er een zitje bij nemen. Je zult er zeker geen spijt van krijgen.

 

Ook het lekker kunnen leunen tegen de dikke rand van de opblaasbare jacuzzi vraagt om ontspannen houden, anders krijg je een stijve nek waarmee je maar moeilijk zult relaxen. Hier kies je naast het zitje ook voor een Intex nek kussen. Deze leg je over de rand van de jacuzzi heen waar je lekker met de nek op kunt rusten voor een algehele ontspanning.

 

Verschillende soorten stoelen en kussens

 

Opblaasbaar

Zitjes en kussens die zacht zijn om op te zitten en te leunen kunnen worden gevuld met lucht of water. Zo kun je de hardheid aanpassen en voorkomen dat het gaat drijven als je het niet gebruikt.

 

Kunststof

Een zitting van hard kunststof geeft je enorme stabiliteit waardoor je de zekerheid hebt van niet wegglijden. Met in hoogte verstelbare poten kun je ook nog eens de ideale zithoogte bepalen.

 

Schuim

Een polyurethaan schuim zitje zorgt voor een ergonomisch gevormd en gedempt oppervlak. Maar bovenal past die zich aan jouw zithouding. Zo kun je zitten hoe je dat wilt.