Ace Magazine
Image default
Woning en Tuin

Waarom een opblaasbare jacuzzi kopen?

Kosten en gemak
Een opblaasbare jacuzzi kan tot 50% goedkoper zijn dan een traditionele hot tub. Met een paar honderd euro kan je een populaire hot tub kopen, terwijl een traditionele permanent vaste spa duizenden euro’s zou kosten.

De eerste aantrekkingskracht van een opblaasbare jacuzzi is de prijs. Je eigen hot tub bezitten tegen een fractie van de prijs is natuurlijk een groot voordeel, maar er zijn nog andere unieke voordelen aan opblaasbare producten. Een van de grootste voordelen is het gemak.

Traditionele spa’s zijn groot en staan op één plaats. Dit neemt veel kostbare ruimte in op uw eigendom, en is een vaste waarde waar hij ook wordt geïnstalleerd. Een opblaasbare hot tub daarentegen kan worden opgeblazen en op verschillende plaatsen op verschillende tijdstippen worden gebruikt. Als u ze niet gebruikt, kunt u ze gemakkelijk laten leeglopen en uit het zicht en uit de weg opbergen. Ze zijn perfect voor kleine terrassen en tuinen, en kunnen zelfs binnenshuis gebruikt worden tijdens de koude wintermaanden. Opblaasbare hot tubs zijn ook gemakkelijk verplaatsbaar, zodat u uw luxueuze spa overal mee naartoe kunt nemen.

Eenmaal geleverd kunt u uw opblaasbare hot tub geïnstalleerd en werkend hebben in 10 minuten, het is echt zo gemakkelijk, er zijn geen extra onderdelen te kopen, geen extra installatiekosten, het is heel snel en eenvoudig.

Grootte en draagbaarheid
Opblaasbare hot tubs nemen minder plaats in en zijn dus ideaal voor kleinere tuinen of mensen die hun tuin niet willen overheersen. Traditionele hot tubs zijn omvangrijker en worden ook permanent geïnstalleerd. Kijk eens naar een Intex jacuzzi als ruimte een probleem is.

Opblaasbare hot tubs zijn gemakkelijk draagbaar, dus je kunt het verplaatsen in de tuin om het ideale plekje te vinden, je kunt het binnen verplaatsen als je wilt, je kunt het ook meenemen naar een vriend! Niets van dit alles zou mogelijk zijn met een traditionele hot tub spa.

Alles wat je nodig hebt
Dit is een eenmalige aankoop, het wordt geleverd met alles wat je nodig hebt, eenmaal geleverd kun je aan de slag, of moet ik zeggen ontspannen in 10 minuten, het wordt geleverd met de verwarmingspomp die gemakkelijk is aan te sluiten, vul het en weg ben je. Zo eenvoudig is het.

Comfortabel en ontspannend
Een van de belangrijkste kwaliteiten van een hot tub is het comfort. Aan het einde van een vermoeiende dag wil je een comfortabel bad om in weg te zakken en te ontspannen. Veel eigenaars van opblaasbare spa’s merken op dat ze eigenlijk comfortabeler zijn dan traditionele jacuzzibadkuipen. In plaats van harde glasvezel, zijn opblaasbare baden gemaakt van luchtgevuld PVC, wat een veel zachter materiaal is. De wanden van de opblaasbare modellen vormen een uitstekende hoofdsteun en u kunt zelfs een bekleding met kussens kopen om de ervaring echt te verbeteren. Opblaasbare hot tubs hebben veel functies die het genieten heel gemakkelijk maken. Sommige modellen hebben een instelbare timer die je kan instellen wanneer de spa moet beginnen opwarmen. Zo kan je de spa instellen om op te warmen voor je terugkomt van je werk, zodat je meteen in een warme jacuzzi kan stappen.

Energie-efficiënt en weinig onderhoud
Opblaasbare baden zijn niet alleen goedkoper, ze zijn ook energiezuiniger dan hun vaste tegenhangers. Dit is belangrijk voor de klant omdat het zich vertaalt in een spa die minder kost om te gebruiken. Opblaasbare modellen hebben maar één blower en pomp, waardoor ze tot vijftig procent minder kosten. Deze besparingen gaan zelfs nog verder wanneer u bedenkt dat een opblaasbare kuip meestal alleen wordt aangesloten wanneer u hem wilt gebruiken, in plaats van de klok rond zoals een vaste kuip. Een bijkomende kostenbesparing is dat opblaasbare hot tubs weinig onderhoud vergen.

In tegenstelling tot traditionele spa’s, hebben opblaasbare modellen niet veel last van lekken of verstoppingen van de leidingen. Door het PVC materiaal is het afdichten veel gemakkelijker dan bij glasvezel waardoor deze problemen zich minder snel voordoen. Opblaasbare kuipen zijn ook zeer eenvoudig te bereiken voor onderhoud, dus u hoeft geen delen van uw huis af te snijden of te verwijderen om bij de plek te komen die aandacht nodig heeft.

Het leven van het feest
Een opblaasbare hot tub in uw tuin is ideaal voor het houden van feestjes of bijeenkomsten. De toevoeging van een opblaasbare spa zorgt voor een uniek element aan uw huis, en gasten zullen genieten van het idee van het weken in het water met een verfrissend drankje in de hand. Voeg wat muziek en lekker eten toe en je hebt de ingrediënten voor vele onvergetelijke avonden.

Als je de ruimte hebt, koop er dan meer dan één! Je zal je vrienden niet meer kunnen weghouden!

Hot tubs zijn ideaal voor sociale evenementen, nog beter met een BBQ in de zomer en dan iedereen in de hot tub, of hot tubs! Als je vrienden er ook een kopen, kunnen ze langskomen want ze zijn zo makkelijk te verplaatsen.