Ace Magazine
Image default
Vervoer en transport

Je piano verhuizen zonder beschadigingen

Het verhuizen van je piano kan nog een hele opgave zijn. Er kan heel wat mis gaan tijdens het verhuizen van je piano. Je wilt natuurlijk niet dat je kostbare piano beschadigingen oploopt tijdens de verhuizing. Piano’s zien er namelijk wel heel stevig en sterk uit, maar zijn toch erg kwetsbaar. Het is belangrijk om een goede voorbereiding te treffen voordat je begint met het verhuizen van je piano.

Bescherm je piano!

Het is erg belangrijk je piano zo goed mogelijk te beschermen bij de verhuizing. Een krasje is zo gemaakt en dit is natuurlijk erg zonde. Gebruik altijd meerdere beschermlagen om de piano heen om schade te voorkomen. Je kunt hierbij denken aan dekens, lakens etc. Ook je piano inpakken in folie is een goede optie om deze zo veel mogelijk te beschermen.

Bescherm de vloer!

Piano’s zijn erg zwaar. Daarnaast staan piano’s vaak op hele dunne, kleine wieltjes. De combinatie van deze 2 zorgt ervoor dat een piano heel makkelijk kan zorgen voor krassen op de vloer. Dus ook de vloer moet goed beschermd worden als je je piano wilt verhuizen. Je kunt dit doen door kleden of een andere vorm van bescherming op de vloer te leggen. Over deze bescherming kan de piano dan worden verschoven. Let wel goed op dat de wieltjes niet door de beschermlaag heen alsnog de vloer beschadigen. Het beste is om de piano op te tillen. Zo raakt de piano de vloer ook niet aan.

Piano vervoeren vanaf grote hoogte

Een piano verhuizen vanaf een hoge verdieping kan een erg moeilijke opgave zijn. Het wordt dan een stuk lastiger om je piano op een veilige manier te verhuizen. Het is onmogelijk om een piano via de trap te vervoeren. Dit is namelijk vragen om moeilijkheden. Een piano is veel te zwaar. Om een piano te vervoeren vanaf grote hoogte is een verhuislift nodig. Dit is een speciaal apparaat waarmee zware objecten uit (hoge) gebouwen vervoerd kunnen worden. Pianoverhuizers Amsterdam beschikken over de benodigde ervaring en de nodige materialmen om dit goed te doen.

Zelf verhuizen of laten verhuizen?

Zelf een piano verhuizen is dus geen goed idee. Je kunt dit beter overlaten aan een pianoverhuizers Amsterdam. Zij hebben het benodigde materiaal en weten precies waar ze op moeten letten. Daarnaast is je piano vaak verzekerd als je deze laat verhuizen.

Piano verhuizen Amsterdam

Op zoek naar piano verhuizen Amsterdam? Zoek niet verder ga naar Heboverhuizingen. Deze pianoverhuizers in Amsterdam zijn specialisten op het gebied van het veilig transporteren van je piano. Daarnaast zijn ze ook nog eens erg voordelig. Ook verhuizen vanaf grote hoogte is geen probleem. Deze pianoverhuizers uit Amsterdam hebben namelijk een verhuislift tot hun beschikking.

https://heboverhuizingen.nl