Ace Magazine
Image default
Vervoer en transport

Een comfortabele rit met de rolstoeltaxi

Bent u geïnteresseerd in het huren van een rolstoeltaxi? Bij Noot bent u aan het juiste adres. Wij zijn al 40 jaar gespecialiseerd in het verhuren van rolstoeltaxi’s. Elke keer krijgen wij weer een positieve feedback van onze klanten, dat is uiteindelijk waar wij het voor doen! Wij vervoeren u door heel Nederland: van Groningen tot Maastricht en van Den-Helder tot Middelburg. Uw locatie maakt niet uit, zolang u deze maar vooraf met ons overlegd.

Rolstoeltaxi van alle gemakken voorzien

De beste rolstoeltaxi, is de rolstoeltaxi van Noot! Onze rolstoeltaxi’s bieden veel verschillende mogelijkheden. Zo beschikken zij over vier rolstoelplaatsen en is er ook plek voor andere passagiers, deze kunnen natuurlijk niet thuis blijven! Wij vinden het belangrijk dat onze klanten geen gedoe hebben met de rolstoel. Om het u zo makkelijk mogelijk te maken, beschikken al onze rolstoeltaxi’s over een hydraulische lift. Hierdoor is het makkelijk om uw rolstoel in de rolstoeltaxi te plaatsen en deze er ook weer uit te halen. Natuurlijk helpen onze chauffeurs u ook een handje, zo begint u altijd rustig aan een comfortabele reis.

Een rit zonder zorgen

Onze chauffeurs hebben diverse trainingen gevolgd. Hierdoor weten zij precies hoe zij het beste met u om kunnen gaan. Persoonlijke aandacht vinden wij van Noot erg belangrijk, daarom zorgen wij er altijd voor dat onze chauffeurs precies weten hoe zij u dit kunnen geven. Ook staat veiligheid bij ons hoog in het vaandel. Onze rolstoeltaxi chauffeurs hebben een speciale opleiding gevolgd, namelijk ‘’Rolstoelvervoer’’. Daarnaast hebben al onze chauffeurs een cursus levensreddend handelen gevolgd, hierdoor weten zij precies wat ze moeten doen in noodsituaties. De chauffeurs van Noot zorgen er ook voor dat u altijd precies weet wat de chauffeur gaat doen. Wij leggen alle stappen op een rustige manier uit, waardoor u geen stress of andere ongemakken ervaart tijdens de reis. Daarnaast kunt u eventuele andere wensen altijd aan het begin van de rit met onze chauffeur bespreken.

Graag tot ziens!

Bent u nu nog meer geïnteresseerd in een rolstoeltaxi van Noot? Neem vrijblijvend contact met ons op en bespreek de mogelijkheden. Wij zien u graag terug in een rolstoeltaxi van Noot!