Ace Magazine
Image default
Beauty en verzorging

De Ooglidcorrectie bij Ooglift

Altijd al nieuwsgierig geweest naar een ooglidcorrectie? Dat is echt niet zo raar. Er zijn je ontzettend veel mensen voor gegaan met allerlei verschillende redenen. Zo kan de reden zijn dat je er graag anders uit zou willen zijn, maar dit hoeft niet de reden te zijn. De reden kan namelijk ook medisch zijn. Zo zijn er mensen die slecht kunnen zien omdat ze de ogen haast niet open kunnen houden. Als dit voorvalt, wordt er ook ooglidcorrectie aanbevolen. Soms wordt er zelfs een deel vergoed door de zorgverzekering.

Hoe gaat een ooglidcorrectie in z’n werk

Vaak worden mensen een beetje bang gemaakt en weten niet goed wat het inhoudt. Eigenlijk is het heel simpel. In sommige gevallen wordt een ooglidcorrectie vergoed. Hier moet u dus altijd goed naar kijken voordat u ergens aan begint. Vervolgens maakt u een afspraak. Dit is altijd een intake gesprek. Het begint dus altijd eerst met het kijken naar alle opties en met de vraag of u echt zeker bent van uw zaak. Vervolgens wordt u goed geïnformeerd over alles. Hierna maakt u een vervolgafspraak voor de behandeling zelf. Dit kan eventjes duren, want het is vaak vrij druk. Uit ervaring blijkt dat de behandeling zelf heel pijnloos en vlot verloopt. Dit is niet iets waar u bang voor hoeft te zijn. Na de behandeling heeft u wel even de tijd nodig om te herstellen. Het gaat om een herstelperiode van ongeveer zes weken. Hierna moet u langzaam weer aan de slag kunnen. Wees ook niet verbaasd als u de eerste week niet alles scherp kan zien. Om u totaal gerust te kunnen stellen hebben we hier een review van een van onze oude klanten.

Review Ooglift

Mijn naam is Diana en ik heb drie maanden geleden een ooglidcorrectie gehad bij Ooglift. Het was een spannend proces, maar zeker de moeite waard. Nooit had ik gedacht dat ik dit zou doen, maar mijn oogleden begonnen steeds meer te hangen. Dit had een grotere impact op mij dan ik had verwacht. Daarom besloot ik er ook wat aan te doen. Uiteindelijk was het resultaat zo goed dat ik iedereen kan aanraden als je het wil; doe het hier!