Ace Magazine
Image default
Sport

Bodytec Training

Wanneer je wilt starten met bodytec training en je uit de buurt van Renswoude komt, dan kan ik Van Schaik Personal Training van harte aanbevelen. Daar loop ik nu zelf ook rond namelijk. En met succes! Want ik heb mijn doelstelling inmiddels behaald. Ik wou graag wat meer gaan afvallen. En beter op mijn voeding gaan letten. Daarbij hebben wij allerlei doelstellingen gemaakt, om het zodoende ook leuk te houden en te herinneren aan dat er echt een doel is, die behaalt moet worden. Tevens zorgt bodytec ervoor dat je in een snelle tijd veel meer resultaat kunt bereiken door de elektrische impulsen die het apparaat geeft.

Kosten bodytec

Maar wat zijn nu van zo’n bodytec training de kosten? Je kunt in ieder geval een gratis intakegesprek doen. Daarin worden allerlei dingen besproken zoals wat de werkwijze van Van Schaik is. En wat mijn eigen doelstellingen zijn etc. Het viel mij bij mijn intake op dat personal trainer uit Ede met wie ik dat gesprek had, heel erg enthousiast was. En het ook goed vond om te horen hoe specifiek ik bezig ben met het gezond afvallen. En dat ik hen daar dus voor wou inschakelen als extra stok achter de deur. Want zelf was ik al bezig met allerlei oefeningen. Maar miste ik de motivatie om dan ook echt door te gaan. Vervolgens hebben wij tijdens de intake realistische doelstellingen geschreven, die toch ook heel erg uitdagend waren en waarmee echt gas gegeven moest worden om die te behalen!

Resultaat van bodytec

Inmiddels ben ik daar al een tijdje bezig met Bodytec. En met succes! Want de eerste doelstelling is dus behaald. Het valt mij op dat Van Schaik Personal Training er echt voor zorgt dat je het leuk blijft vinden. En op die manier ook de motivatie blijft behouden om door te gaan. Ik kan hen dus van harte aanbevelen wanneer je fitter wilt worden, spiermassa wilt opbouwen of wanneer je gezond wilt afvallen. Kijk voor meer informatie op http://www.vanschaikpersonaltraining.nl/30352/Bodytec-training.