Ace Magazine
Image default
Woning en Tuin

Haal je schuifpui bij Schipper Ede

Ik kan het iedereen aanraden om een schuifpui te laten maken door Schipper Ede. Bij hen heb ik dat namelijk ook laten doen. Ze zijn van een fantastische kwaliteit! En de service is zeer goed. Toen ik op zoek was naar een schuifpui via het internet, kwam ik al snel op de website van Schipper Ede terecht. Daar zag ik een zeer overzichtelijke site met veel informatie over de schuifpuien en andere producten. Ook stond er een portfolio met prachtige foto’s van eerder gemaakte schuifpuien. Deze zagen er zeer goed uit! Daarnaast werken zij met recensies. Natuurlijk een heel handige manier om erachter te komen of dat zij daadwerkelijk zo goed zijn, als dat ze uitstralen! Ook hier was iedereen lovend over hen. Met name de kwaliteit en service kwamen ook hier naar voren toe als pluspunten.

Aluminium schuifpui gekocht

Wij zijn naar Schipper Ede toe gegaan, op afspraak, om de schuifpuien te bekijken. En de kwaliteit bleek inderdaad zeer goed te zijn! Daarnaast viel het mij op dat degene die ons advies gaf, zeer veel kennis van zaken had hierover. Wij hebben dan ook een afspraak ingepland dat ze bij ons alles komen opmeten, om erachter te komen hoe groot de schuifpui moet gaan worden. En wat voor een producttype. Aan de hand daarvan konden zij dan een offerte op gaan maken.

Al een paar werkdagen later kwam een medewerker van Schipper Ede langs om alles op te meten. Zodoende bleek dat het een flink grote schuifpui moest gaan worden. Op basis daarvan heeft Schipper een offerte gemaakt. En die hebben wij geaccepteerd! Vervolgens zijn ze direct begonnen met het maken van de schuifpui. Die binnen afzienbare tijd ook al was geplaatst. Wij zijn zeer tevreden met Schipper Ede! Kijk voor meer informatie op hun website.