Ace Magazine
Image default
Horeca

Smoothies

Smoothies zijn niet alleen lekker, maar ook super gezond! Wij bereiden de lekkerste verse smoothies op jouw evenement!

Waarom de smoothies van Bar Company?

Omdat wij natuurlijk onze smoothies met liefde bereiden.. 😉 Nu serieus, Bar Company verzorgd op honderden evenementen per jaar lekkere smoothies. Dit doen zij door te werken met de beste verse groenten en fruit. Als jij wilt dat wij het verse fruit net van de markt halen, dan doen wij dat! Bar Company heeft jaren ervaring en in deze jaren hebben wij veel geëxperimenteerd naar wat de beste combinaties zijn van ingrediënten. Zo kan iedereen natuurlijk een banaan en een appel bij elkaar gooien, maar Bar Company probeert er altijd iets speciaals van te maken. Dit zorgt ervoor dat onze smoothies niet alleen lekker en gezond zijn, maar ook nog eens anders dan anders!

Smoothies op jouw feestje?

Uiteraard worden er vaak smoothies geschonken op serieuze evenementen zoals beurzen en congressen. Maar hoe zou het zijn om jouw eigen feestje te voorzien van deze heerlijke drankjes? Ik ga je een paar redenen geven waarom een smoothiebar dé ideale keuze is voor jouw feest:

  • Smoothies zijn altijd kleurrijk en dus feestelijk. Ze geven zonder veel moeite een boost aan de aankleding van jouw feest.
  • De bar is customizable met jouw logo of boodschap. Zo kunnen je gasten altijd zien van wie de drankjes afkomen (jou).
  • Gezond eten en drinken is voor veel mensen tegenwoordig erg belangrijk. Daarom passen onze gezonde drankjes ideaal binnen dit thema. Ook is het natuurlijk leuk om je gasten te trakteren op smoothies in plaats van het ouderwetse stuk taart.
https://www.barcompany.nl/services/smoothies/