Ace Magazine
Image default
Horeca

Hotel Valkenburg centrum

Heerlijk weg in eigen land, waarom eigenlijk niet? Het is lokaal, je brengt weer geld in de eigen economie en je kunt je eigen landgenoten zo eens beter leren kennen. Een mooie ontdekkingstocht. Bovendien scheelt het ook nog eens enorm in reistijd.

Vakantie in eigen land in opmars

Sinds de Corona hebben mensen de vakantie in eigen land herontdekt. Sommige Nederlanders zijn weer verliefd op eigen land geworden. En, niet onterecht. Er is een heleboel moois in Nederland, waar nu soms zomaar aan voorbij wordt gelopen. Jammer en onnodig.

Populaire bestemmingen in Nederland

Als je kijkt naar wat mensen leuk vinden in Nederland dan springen over het algemeen de grote steden eruit. Een hotel zoals Hotel New York in Rotterdam, doet het eigenlijk altijd al goed. Hier worden regelmatig hotels geboekt door binnenlandse en ook buitenlandse toeristen. Er zijn wel uitzonderingen bij. Een stad zoals Valkenburg is bijvoorbeeld niet zo groot, maar is altijd al een enorm trekpleister geweest voor toeristen. Dat is nu niet anders. Valkenburg is bijzonder geliefd onder toeristen.

Wat toeristen trekt? Over het algemeen kun je zeggen:

  • Grote steden met veel cultuur en diverse winkelcentra.
  • Natuurgebieden.
  • Historische plaatsen.
  • Vaste campingplekken.
  • Plaatsen met bijzonder evenementen.

Bij de laatste categorie is het natuurlijk zo dat het evenement voornamelijk zorgt voor drukte tijdens het evenement. Het is dus niet zo dat die plaats het hele jaar door veel toeristen trekt.

Hotels in eigen land

De hotels in Nederland hebben dan ook meer Nederlandse bezoekers gekregen dan voorheen. Dat ervaren zo ook bij een hotel in hotel Valkenburg centrum. In het hotel in Valkenburg centrum hadden ze al veel binnenlandse toeristen, maar dat lijken er nu nog wel meer te zijn geworden. Natuurlijk is iedereen welkom dus ondernemers zoals die van het hotel in Valkenburg centrum zijn dan ook blij met die extra toeristen.

https://hotelbotterweck.nl/