Ace Magazine
Image default
Hobby en vrije tijd

Specificaties van Huawei Watch G 3 pro

Van smartwatches is aangetoond dat ze een essentieel apparaat zijn voor atleten, met name hardlopers. Op dit moment is er een constant aantal modellen die zich richten op het volgen van de verschillende lichaamsindexen, met de bedoeling de hardloper goed georganiseerd te maken door middel van een kwantitatief onderzoek van het gedrag van haar lichaam.

In deze situatie hebben merken zich gericht op het maken van apparaten met betere eigenschappen, met het oog op nauwkeurigheid als het gaat om het verzamelen van gegevens. Bovendien zijn dit soort horloges een persoonlijke ondergeschikte geworden voor hardlopers, waardoor ze sommige functies van hun mobiele telefoon kunnen uitbreiden naar het horloge voor snellere toegang, zelfs tijdens het trainen.

Zeker, elk technologiebedrijf concurreert door verschillende innovaties aan hun apparaat toe te voegen om de prestaties van atleten te verbeteren en hen een horloge aan te bieden dat ze dagelijks kunnen gebruiken.

Nu heeft een van ’s werelds beste technologiebedrijven, Huawei, een brede lijst als het gaat om smartwatches. Het is dan ook een referentie geweest in termen van originaliteit en duurzaamheid, met de beste prijs-kwaliteitverhouding en de horloges van zijn firma waren geen uitzondering.

De Watch GT3 Pro Keramiek is een van zijn standaarden als het gaat om smartwatches. Het heeft unieke ontwerpkenmerken die het anders, specifiek en ideaal maken voor het dagelijks leven. Bovendien maken de softwareprestaties en de kracht van het maken van materialen het perfect voor hardlopers die op de hoogte willen blijven van hun statistieken.

Kenmerken van de Huawei Smartwatch GT 3 Pro:

Al zijn gecompileerde kenmerken worden aangevuld om het een perfect prestatiehorloge te maken.

  • De Watch GT 3 Pro is verkrijgbaar in twee verschillende maten, die beide een perfect roterende kroon hebben om door menu’s te scrollen, en uniek saffierkristalglas. Wat het ontwerp betreft, spreekt het allemaal voor zich. De Titanium-versie biedt een kast van titanium en een achterkant van keramiek (met perfect grijs leer en banden van fluorelastomeer), terwijl de Watch GT3 pro Keramiek-editie volledig keramisch is met een gouden patroon rond de ring en de kroon (met een selectie van keramische schakels en witte leren banden).
  • Wat de levensduur van de batterij betreft, heeft Huawei ons laten weten dat dit maximaal 14 dagen is (zeven dagen op de kleinere), wat ook gelijk is aan zijn voorganger. Deze beste levensduur van de batterij is deels te danken aan het eigen HarmonyOS-besturingssysteem van het merk, waarvan we in dit opzicht voortdurend onder de indruk zijn.
  • De Huawei Smartwatch GT 3 Pro biedt een overvloed aan gezondheids- en fitnesstrackingkenmerken, waaronder ECG, 24/7 hartslagregistratie, meer dan 100 trainingsversies, slaapregistratie en automatische huidtemperatuurregistratie. Het horloge kan een persoonlijk hardloopplan voor u genereren, afhankelijk van uw fysieke en hardloopgeschiedenis, en heeft ingebouwde kaarten voor meer dan 300 golfbanen.
  • Voor perfecte navigatie en positionering wordt de Huawei Watch GT 3 Pro geleverd met een dual-band navigatiesysteem met ondersteuning voor GPS, Beidou, GLONASS, Galileo en QZSS. Andere opmerkelijke hoogtepunten zijn IP68 stof- en waterbescherming, Bluetooth, NFC, een ingebouwde luidspreker en ondersteuning voor draadloos opladen.

Gerelateerde artikelen

Hoe maak je thuis bier

Tips voor het organiseren van een bedrijfsfeest op kantoor

Gatzaag voor het maken van grote gaten in staal